Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Nya Mercedes-Benz GLE

Nya versionen av premium-SUVen Mercedes-Benz GLE har anlänt

Nya generationen av Mercedes-Benz stora premium-SUV är inte bara längre än sin föregångare och har en tredje, elektriskt uppfällbar, sätesrad som ger den totalt sju sittplatser. Den är även smartare än någonsin med automatisk kökörning, geststyrning av interiörfunktioner och aktiv fjädring där varje hjul styrs helt individuellt. Nya Mercedes-Benz GLE. Mer SUV. Mer IQ.

Bränsledeklaration blandad körning enligt NEDC 2.0: 6,1-6,4 l/km, CO2-utsläpp: 161-169/km. Miljöklass EURO 6d-TEMP. Bränsleförbrukning avser grundutrustade fordon. Större hjuldimensioner samt val av däck med nödhjulsegenskaper kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Bilen på bilden är extrautrustad. Med reservation för prisförändringar.

Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz