MG Electric

Starta din elektriska resa med en elbil från MG! 

Ge lite mer el till ditt liv med en elbil som är snyggt designad, fylld med teknisk innovation och som är miljövänlig. Präglad av funktionalitet, säkerhet och prisvärdhet. MG möjliggör elektrisk körning för alla, med fokus på att möta alla önskemål och behov. 

Framtidens elbilar

MG har sedan starten i Morris Garages 1924 alltid varit före sin tid och så även nu. Modernt, elektriskt och redo för framtiden. I april lanseras MG ZS EV som med sitt låga pris gör det möjligt för fler att köra en elbil. Samtidigt lanseras även MG EHS, en laddhybrid för dig som vill maximera räckvidden genom att kombinera eldrift med traditionellt bränsle.

Ett tryggt bilägande

Med 7 års nybilsgaranti på alla MGs bilar är MG ett säkert val. 

Nypremiär 2021

MG har inte funnits på den svenska marknaden på många år - men gör nu i vår stor comeback, med helt ny design och fokus på eldrift. Redan nu kan du på utvalda Hedin Bil - anläggningar uppleva både elbilen MG ZS som spås bli en stor försäljningssucce i Sverige, samt plug-in hybriden EHS. MG Motors har tagit delar av Europa med storm med sin kompakta SUV ZS EV. Bara i Norge har man levererat 4 000 exemplar av ZS sedan lanseringen för ett år sedan.

MG ZS EV

EHS Plug-in hybrid

Här köper du MG

Visa fler