MG5 Electric

Världens första 100 % elektriska kombi

MG5 har den senaste elmotorn från MG och är utrustad med 8-lagers hårnålslindningsteknik, vilket ger högre effektivitet, effekttäthet och tillförlitlighet.
Förutom ökad batterikapacitet har även laddningskapaciteten förbättrats. En trefasig 11 kW ombordladdare stöder snabbare AC-laddning och upp till 87 kW laddningseffekt gör att batteriet kan laddas upp till 80 % på cirka 40 minuter. Även om MG5 inte är utformad som en sportbil kan den ändå accelerera från 0-50 km/h på 3,4 sekunder! Och den kan nå en topphastighet på 185 km/h.

Trygg och säker familjekombi

Med en stabil karosstruktur och en tillförlitlig teknik garanteras både säkerhet och trygghet för passagerarna. Med MG Pilot förebyggs eventuella olyckor och kombinerat med MG5:s karosstruktur och 6 krockkuddar får passagerarna maximalt skydd. Flera sensorer och kameror sträcker sig bortom synfältet för att garantera säkerheten för dem som befinner sig i och utanför fordonet.

Smart design

MG5 är en kombi som ger en livsstil med fler möjligheter: stor-shopping på helgen, plats för husdjur, professionella sportpaket och campingutrustning. Med 80 st enheter med LED-lampor skapas en "ljusridå", detta gör inte bara belysningen säkrare, utan även MG5 mer ikonisk på kvällen. Upplev en 10.25” HD skärm och en 7" digitalt instrumentkluster.

7 års nybilsgaranti

MG5 erbjuder 7 års nybilsgaranti på bilen och elektroniken. Tack vare intelligenta och tekniska lösningar minskar potentiella säkerhetsrisker och förbättrar körupplevelsen.