MARVEL R Electric

Nu kan du förboka MG MARVEL R Electric

Bilen finns i tre utrustningsnivåer (Comfort, Luxury och Performance) och tillgänglig med två drivlinor (AWD och RWD). El-SUVen har en elegant design, enastående kvalitet och finish samt avancerad teknik såsom säkerhetssystemen MG Pilot och det nya entertainmentsystemet MG iSMART med uppkopplingsmöjligheter och en 19,4 tum pekskärm.

Med en längd om 4 674 mm och en hjulbas om 2 804 mm är MARVEL R Electric perfekt för den som värdesätter en rymlig interiör och sittkomfort.

MG Pilot

I MG MARVEL R Electric består MG Pilot av 14 avancerade aktiva säkerhetssystem (ADAS), med målet att förebygga och hindra olyckor. Systemet varnar bland annat föraren för potentiella kollisionshot, men ser också till att färden alltid fortsätter på rätt köl med antispinn och antisladd. Nya MG Pilot-funktioner i MG MARVEL R Electric är körfältssystemet ELK (Emergency Lane Keeping) samt systemet för avkänning av dåsighet DWS (Drowsiness Warning System).

Fyrhjuls- såväl som bakhjulsdrift

MG MARVEL R Electric ser inte bara högpresterande ut, utan kombinerar även sin sportiga silhuett med hög prestanda. Bilen finns i två effektstarka och avancerade drivlinor. Drivlinan Tri-Motor erbjuder tre elmotorer med fyrhjulsdrift, där en maximal uteffekt om 212 kW (288 hk) paras med en WLTP-körsträcka om 370 km. Den bakhjulsdrivna versionen levererar med sina två motorer på bakaxeln 132 kW (180 hk) och når 402 kilometer enligt WLTP-körcykeln. Båda drivlinorna lagrar energi i ett litiumjonbatteri om 70 kWh och är kompatibla med allmänna laddare över AC tack vare en inbyggd trefasladdare med effekten 11 kW. Snabbladdning till 80 % på endast 40 minuter.

Användbarhet

MG MARVEL R Electric får dra maximalt 750 kg, vilket innebär att den är lämplig för att dra släp eller husvagn. Bagageutrymmet rymmer 357 liter, ett fällt baksäte ökar denna siffra till 1 396 liter. Den bakhjulsdrivna versionen av MARVEL R Electric bjuder dessutom på 150 liter extra bagageutrymme under motorhuven.  

MG – Recharge yourself

Upptäck MG Electric hos oss.

Klicka här