Premiär för nya MG ZS EV

Upplev en helt nya MG ZS EV

Nu har MG ZS EV gjort ett facelift med en rad uppdateringar både exteriört och interiört. Med nya ZS EV kan du köra hela 440 km och den har även 34 % förbättrad batteridensitet, perfekt för både stadskörning och längre resor.

Snabbladdning till 80 % på 40 minuter

Nya MG ZS EV är perfekt för den som vill köra en bil som är rymlig, praktisk, funktionell och framförallt få en körupplevelse utöver det vanliga. MG:s ZS elbil kombinerar den senaste EV-tekniken med MG:s ikoniska teknik från sina sportbilar.

Bagageutrymmet är på 448 liter vilket är stort nog för en resa med familjen. Vill du fälla baksätena utökas utrymmet till hela 1 166 liter. Om du är i behov av ytterligare lastkapacitet går det att lasta 75 kg på taket. ZS är smart designad och skapad för att förvara större paket i kupén.

7 års nybilsgaranti

MG ZS EV erbjuder 7 års nybilsgaranti på bilen och elektroniken. Tack vare intelligenta och tekniska lösningar minskar potentiella säkerhetsrisker och förbättrar körupplevelsen. Dessutom har batteriet ett kapslingsklass IP67 som visar att det är både vatten och dammtätt. Batteripaketet förstärks med en balk som sitter i en aluminiumram som i sin tur ska se till att batteriet inte skrapas. För den ultimata säkerheten har MG ZS fått femstjärnigt krocktest betyg av Euro NCAP.

WLTP-räckvidd: 440 km

MG – Recharge yourself

Upptäck MG Electric hos oss.

Klicka här