Köp ny & begagnad MINI

Mini

Brett utbud av racerbilar i MINI-format

Fenomenet MINI uppstod under efterkrigstiden då många efterfrågade en liten bränslesnål bil, med plats för fyra vuxna. Resultatet blev en bil med hjul utplacerade långt ut i varje hörn, och en tvärställd motor som gjorde bilen mer stabil och bättre i tvära kurvor. Känslan av att köra en Go-cart var slående i en Mini och racerframgångarna blev senare ett faktum med en större motor och styvare chassi.

60 år senare lever fenomenet vidare och Mini erbjuder ett brett utbud av bilmodeller, så som Clubman, Countryman, Cabrio, One, 3- och 5-dörrars. Fortfarande bränslesnåla men med nästan obegränsade möjligheter till anpassning.

Köp ny & begagnad MINI Countryman

MINI Countryman

Med den senaste tekniken, riktig körglädje och oändlig mångsidighet kan MINI Countryman på ett ögonblick förvandlas från en cool stadsbil till en säker bil att köra i skogen eller terrängen, perfekt för att passa både de stora äventyren men ocskå vardagsbestyren.

Läs mer om MINI Countryman
Köp ny & begagnad MINI 5-dörrar

MINI 5-DÖRRAR

En turboladdad ikon, med fler dörrar och massor av extra utrymme. Du får allt det som du älskar med MINI – den distinkta styrningen, de sportiga köregenskaperna och den ikoniska designen.

Läs mer om MINI 5-dörrar
Köp ny & begagnad MINI 3-dörrar

MINI 3-dörrar

Med sin ikoniska formgivning och sitt goda rykte är MINI 3-dörrar olik allt annat du hittar på vägen. Nu är den snabbare och mer uppkopplad än någonsin. Den är allt det där som du älskar med MINI, fast lite bättre och mer utvecklad.

Läs mer om MINI 3-dörrar

Bavaria

Bavaria är en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare, med anläggningar i både Sverige och Norge. Bavaria är sedan 2017 en del av Hedin Bil-koncernen.

Läs mer om Bavaria

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet