Ny & begagnad Mitsubishi hos Hedin Bil

Mitsubishi Motors

Oslagbara priser på Mitsubishi

Mitsubishi står för hög kvalitet och detta tillsammans med den omfattande fabriksgarantin, som ger dig ett enkelt bilägande med god ekonomi. På Hedin Bil kan du nu uppleva tekniken när den är som bäst. Vi hjälper dig gärna genom hela processen. Vi vill göra vårt bästa för att det ska vara bra och så enkelt som möjligt att äga din Mitsubishi. Läs allt om Mitsubishi hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Mitsubishis modeller samlade på ett och samma ställe.Just nu extra bra priser på vinterhjul och serviceavtal på flera av modellerna!

Köp ny & begagnad Mitsubishi Transportbil

Mitsubishi Transportbilar

Med ett robust yttre i kombination med en rymlig och bekväm kupé, är nya L200 både lastbil och personbil – allt i ett. Testvinnaren L200 möter upp mot de krav som både slitsam yrkestrafik och den aktiva familjen ställer.

Läs mer

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet