Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Ny & begagnad Nissan

Nissan

Nissan utvecklar innovationer som exalterar

Med Nissan kan du upptäcka innovativa och anpassningsbara bilmodeller. Med de olika bilmodellerna kan du nå en helt ny nivå av spänning, nöje och tillgänglighet – det finns en smart bil för alla.

Nissan har ett brett modellprogram som innehåller allt från transportbilar, smarta citybilar, häftiga crossovers samt några av världens snabbaste sportbilar. På Hedin Bil tänker vi utifrån ett långsiktigt perspektiv och vi vill hitta en Nissan som berikar ditt liv och samtidigt ge dig en tillförlitlig körupplevelse.

Ny & begagnad elbil Nissan Leaf hos Hedin Bil

Nissan Leaf

Nya Nissan Leaf utstrålar klass med sina coola blå detaljer interiört, sitt flytande tak, konformade front och transparanta blåfärgade V-motion-grill. Upptäck den nya dynamiska designen hos Nissan Leaf. Upplev omedelbar acceleration. Åk längre och säg adjö till bensinstationer. Upplev ett smartare, säkrare och enklare sätt att köra bil.

Läs mer om Nissan Leaf
Ny & begagnad Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Med ny design av bland annat strålkastare, lättmetallfälgar och kylargrill är Nissan Qashqai en crossover som är mer sofistikerad och dynamisk än någonsin tidigare.

Läs mer om Nissan Qashqai
Ny & begagnad Nissan transportbilar

Nissan Transportbilar

Med Nissan transportbilar kan du vara säker på att du hittar den bil som passar dig och dina affärsbehov. Lägg därtill en låg ägarkostnad och innovativ teknik oavsett om du väljer en skåpbil, pickup eller 100% eldriven e-NV200.

Läs mer om Nissan Transportbilar
Ny & begagnad Nissan GTR

Nissan GTR

Den ultimata superbilen har uppdaterats. MY15, nu med nya komfortfunktioner utan att kompromissa med prestandan. Mer kraft, mer elegans, mer GT-R. Den sofistikerade karossen hos Nissan GT-R är både attraktiv och effektiv. Även bilens underrede bidrar till dess otroliga aerodynamik, vilket ger dig ditt livs bästa körupplevelse.

Läs mer om Nissan GT-R

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet