Ny & begagnad Nissan

Nissan

Nissan utvecklar innovationer som exalterar

Med Nissan kan du upptäcka innovativa och anpassningsbara bilmodeller. Med de olika bilmodellerna kan du nå en helt ny nivå av spänning, nöje och tillgänglighet – det finns en smart bil för alla.

Nissan har ett brett modellprogram som innehåller allt från transportbilar, smarta citybilar, häftiga crossovers samt några av världens snabbaste sportbilar. På Hedin Bil tänker vi utifrån ett långsiktigt perspektiv och vi vill hitta en Nissan som berikar ditt liv och samtidigt ge dig en tillförlitlig körupplevelse.

Nya Nissan Qashqai

Nu som mildhybrid. Boka provkörning idag.

Läs mer om Nissan Qashqai

Snart lanseras Nissan nya elbil Ariya

Hösten 2021 lanseras Crossover-Coupén Nissan Ariya i Europa. Ariya har det nya uttrycket för hur Nissan kommer framställa sina elbilar i framtiden.

Klicka här
Ny & begagnad Nissan GTR

Nissan GTR

Den ultimata superbilen har uppdaterats. MY20, nu med nya komfortfunktioner utan att kompromissa med prestandan. Mer kraft, mer elegans, mer GT-R. Den sofistikerade karossen hos Nissan GT-R är både attraktiv och effektiv. Även bilens underrede bidrar till dess otroliga aerodynamik, vilket ger dig ditt livs bästa körupplevelse.

Läs mer om Nissan GT-R
Ny & begagnad Nissan transportbilar

Nissan Transportbilar

Med Nissan transportbilar kan du vara säker på att du hittar den bil som passar dig och dina affärsbehov. Lägg därtill en låg ägarkostnad och innovativ teknik oavsett om du väljer en skåpbil, pickup eller 100% eldriven.

Läs mer om Nissan Transportbilar