Nissan Juke

Nissan Juke är crossover-coupén som skriker succé

Nya Nissan Juke är en av de mest unika bilarna på vägen. Den revolutionerande designen skapar en fokuserad inredning som liknar en cockpit. Från dess omslutande design till flytande instrumentpanel. Den är dessutom rymlig, luftig och medger utmärkt sikt.

Bilens skarpa linjer, behagligt ljus, spännande designdetaljer, 19'' lättmetallfälgar och ett karakteristiskt flytande tak. Nya crossover-coupén har en effektiv aerodynamik som låter dig skära genom luften för bästa möjliga bränsleeffektivitet och en avslappnad åktur.

Håll dig uppkopplad i Nissan Juke

Nissan Jukes inbyggda NissanConnect-navigationssystem använder avancerade teknologier. Dessutom har du tillgång till tjänster som Apple CarPlay, Google Assistant - allt för att hålla dig informerad, underhållen och uppdaterad. Med Nissan Intelligent Integration är du alltid synkad med världen omkring dig.

Enkel anslutbarhet

Apple CarPlay eller Android Auto integrerar din smartphone till enheten i bilen – för en enklare och säkrare resa. Nya Nissan Juke kan även fungera som en WiFi-hotspot där du kan ansluta upp till åtta separata enheter.

Tekniken i Nissan Juke som hjälper dig

Nissan Intelligent Mobility - ett helt nytt sätt att köra. Med nya Nissan Juke kör du med mer självförtroende och bättre anslutning till världen omkring dig.

ProPILOT - din vän på vägen

ProPILOT hjälper din nya Nissan Juke att hålla ett visst avstånd till framförvarande bil baserat på trafikflödet. Systemet kan till och med få bilen att stanna helt vid en trafikstockning och sedan börja köra igen när trafiken börjar röra sig. På öppen väg ser ProPILOT till att hålla dig centrerad i ditt körfält på raksträckor och genom mjuka kurvor. ProPILOT är tillgänglig DCT-växellåda.

Ny & begagnad Nissan

Nissan

Läs allt om Nissan hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Nissans modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Nissan

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal