Ny & begagnad Nissan Qashqai

Snart är den här – Helt nya Nissan Qashqai

Den perfekta kombinationen av en el- och bensinmotor

Snart kommer helt nya Nissan Qashqai, crossovern som är ledande gällande design och med helt nya och mer kraftfulla egenskaper. Vad sägs om effektiva LED-strålkastare, massiva fälgar på hela 20’’ och tillgängliga i många olika färger. Med nya Nissan Qashqai behöver du inte enbart smälta in, utan även sticka ut.

Nu har nya Nissan Qashqai två nya drivlinor, en så kallad mildhybrid som är mer effektiv och driftstekniken från en elbil kombinera med en bensinmotor. Mildhybridsystemet har ett litiumbatteri som samlar energi som skapas när man bromsar. Denna teknik ger en fantastisk acceleration, smidighet och tysthet. Och för att inte nämna att det håller nere på CO2-förbrukningen.

Nya Nissan Qashqai – smartare än aldrig förr

Med Nissan Intelligent Mobility så gör du körningen säkrare, roligare och mer uppkopplad. Din uppmärksamhet och fokus blir bättre och vid behov får du assistans. Nya Nissan Qashqai har tekniska system som ser om omringar hela bilen. Den 12,3'' anpassbara digitala displayen ger dig många olika val.

Skräddarsy den med både relevanta applikationer och design. ProPILOT hjälper det dig inte bara med avstånd till fordonet framför dig eller att centrera dig i körfältet. Det finns inbyggda kartor för att exempelvis varna för kommande kurvor och avfarter samt att den kan läsa av vägskyltar.

Andra smarta funktioner i nya Nissan Qashqai är bland annatNissan Action (för Google Assistant™) eller Skill (för Amazon Alexa®) där du kan fjärrtända belysningen vilket är praktiskt på en stor parkering när du är osäker på var du ställde bilen. Glöm kablar och USB-anslutning. Nissan Qashqai använder trådlös Apple CarPlay samtidigt. Med Wi-Fi blir det en enkel match för alla i bilen att hålla sig uppkopplade.

Ny & begagnad Nissan

Nissan

Läs allt om Nissan hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Nissans modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Nissan

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal