Köp ny & begagnad Opel

Opel

Upplev Opel hos oss

Opels fokus ligger på att ta fram smarta, överraskande och nyskapande produkter. Det handlar inte bara om körning, utan att utgöra en viktig del av vardagen. Opel hittar mångsidiga lösningar för behoven i din vardagskörning och gör dem attraktiva och spännande. Upptäck alla fördelar hos Hedin Bil, så att du också kan ta del av Opels innovativa anda.

Uppgradera med privatleasing!

Privatleasa Opel från 2.249 kr/mån . Uppgradera med Carplus-paketet för 300 kr/mån och få med försäkring m.m. Just nu har vi bilar för snabb leverans.

Ny & begagnade Opel transportbilar

Opel Transportbilar

Logistik, transport, distribution? I Opels sortiment av transportbilar finns allt från skåpbilar, dubbelhyttar, chassibilar och ombyggnationer från våra samarbetspartner. Kort sagt så finns det alltid en transportbil från Opel som passar din verksamhet.

Läs mer om Opel Transportbilar

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet