Köp ny & begagnad Opel

Opel

Vi har snabb leverans.

Opels fokus ligger på att ta fram smarta, överraskande och nyskapande produkter. Det handlar inte bara om körning, utan att utgöra en viktig del av vardagen. Opel hittar mångsidiga lösningar för behoven i din vardagskörning och gör dem attraktiva och spännande. Upptäck alla modeller och smarta lösningar hos Hedin Bil, så att du också kan ta del av Opels innovativa anda.

Uppgradera med privatleasing!

Just nu har vi många starka erbjudanden på privatleasing, vilket ger dig ett tryggt och bekvämt bilägande. Du kan dessutom uppgradera med vårt Carplus-paket för att verkligen få en allt-i-ett lösning där även försäkringen ingår.

Här nedanför kan du upptäcka flera av Opels populära modeller, samt hitta din närmaste anläggning för provkörning.

Ny & begagnade Opel transportbilar

Opel Transportbilar

Logistik, transport, distribution? I Opels sortiment av transportbilar finns allt från skåpbilar, dubbelhyttar, chassibilar och ombyggnationer från våra samarbetspartner. Kort sagt så finns det alltid en transportbil från Opel som passar din verksamhet.

Läs mer om Opel Transportbilar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet