Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp ny & begagnad Opel

Opel

Tysk design för alla

Opels fokus ligger på att ta fram smarta, överraskande och nyskapande produkter. Det handlar inte bara om körning, utan att utgöra en viktig del av vardagen. Opel hittar mångsidiga lösningar för behoven i din vardagskörning och gör dem attraktiva och spännande. Upptäck alla fördelar hos Hedin Bil, så att du också kan ta del av Opels innovativa anda.

Köp ny & begagnad Opel Crossland X

Opel Crossland X

Den här eleganta crossovern med SUV-design med högeffektiva motorer, premium-klass innovationer och exceptionell flexibilitet.

Läs mer om Opel Crossland X
Upptäck Opel Insignia Grand Sport hos Hedin Bil

Opel Insignia Grand Sport

Elegant design, sömlösa uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem - Insignia är en kraftfull inbjudan långresor på vägen.

Läs mer om Opel Insignia Grand Sport
Ny & begagnade Opel transportbilar

Opel Transportbilar

Logistik, transport, distribution? I Opels sortiment av transportbilar finns allt från skåpbilar, dubbelhyttar, chassibilar och ombyggnationer från våra samrabetspartner. Kort sagt så finns det alltid en transportbil från Opel som passar din verksamhet – och vi har dessutom både expertkunskaper om transportbilar och ett tillbehörssortiment som gör att du kan anpassa den som du vill.

Läs mer om Opel Transportbilar

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet