Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Ny & begagnade Opel transportbilar

Opel Transportbilar

Populära transportbilar ur ett brett sortiment

Opel levererar allt från skåpbilar, dubbelhyttar, chassibilar och ombyggnationer. Kort sagt så finns det alltid en transportbil från Opel som passar din verksamhet – och vi har dessutom både expertkunskaper om transportbilar och ett tillbehörssortiment som gör att du kan anpassa den som du vill. Välj bland Opel Combo, Vivaro och Murano – här finns något för alla.

Köp ny & begagnad Opel Vivaro

Opel Vivaro

Vivaro är pålitlig och utseendemässigt visar Vivaro sin robusta natur genom det breda, stabila uttrycket och den trygga stilen. Maximalt effektiv och praktisk där du har hela kontoret på hjul.

Läs mer om Opel Vivaro

Företagsförsäljning

Oavsett om du är ute efter nya transportbilar till firman, eller söker din nästa bil som tjänstebilsförare finns vår företagsförsäljning här för att ge råd och guidning på vägen. Våra duktiga säljare har lång erfarenhet av allt ifrån att leverara över 100 tunga lastbilar till en åkeriverksamhet, till att hjälpa en resande säljare att hitta den perfekta tjänstebilen för 7,5 prisbasbelopp.

Mer om vår företagsförsäjning