Köp ny & begagnad Opel Vivaro

Opel Vivaro

Opel Vivaro är en transportbil gjord för stora laster. Vivaro finns i fem olika utföranden. Från skåp till chassi.

Opel Vivaro finns i fem olika utföranden och erbjuder perfekt balans mellan kompakta exteriördimensioner, och en rymlig samt mycket flexibel interiör. L1-versionen med sin längd på endast 4,6 m är extra smidig på trånga stadsgator och urbaniserade områden där utrymmet är begränsat. L2- och L3-versionerna kan lasta mer. Välj den nya Vivaro som passa just dig.

Skåpbilen rymmer tre EU-pallar och upp till 1,2 ton. Den intelligenta hyttdesignen är packad med smarta och praktiska idéer som gör Vivaro till det perfekta kontoret på hjul.

Med avancerad drivteknik ger Vivaro överlägsna förbrukningsvärden som håller dig ute på vägarna till lägsta möjliga kostnad. Vivaro har ett robust utseende med sitt breda och stabila intryck. Möt en transportbil som är byggd för att arbeta hårdare och hjälper till att få jobbet gjort.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal