Opel Grandland X laddhybrid

Kraften hos en SUV och intelligensen av en plug-in hybrid

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel.

Nya Opel Grandland X har kraften hos en SUV och intelligensen av en plug-in hybrid. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen.

Effektfull laddhybrid

Innovativ plug-in hybrid-teknik kombinerar en kraftfull bensinmotor med två högeffektiva elmotorer och gör nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid till en särskilt effektiv och kraftfull SUV med fyrhjulsdrift. Ladda smidigt som en elbil och du är redo för en 100 % elektrisk resa med en räckvidd på upp till 59 km (WLTP). Det innebär att CO 2 -utsläppen är lika med noll om du inte använder bensinmotorn. Vid längre körning går motorn smidigt över till bensindrift så att du kan fortsätta att resa med effektivitet och mycket körglädje.

Flexibla körlägen i Grandland X laddhybrid

Gillar du att köra effektivt, men älskar du också vägen? Med nya Opel Grandland X Plug-In Hybrids olika körlägen och innovativa teknik kommer du alltid att vara flexibel. Kombinera alla fördelar med en SUV med fördelarna med en elektrisk enhet. Växla enkelt och smidigt mellan alla fyra körlägen:

  • Fyrhjulsdrift

  • Sportläge

  • Hybridläge

  • Eldrift

Ladda batteriet på under två timmar

Det är väldigt enkelt att ladda nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid. Du kan smidigt ladda batteriet som en elbil på alla allmänna laddstationer (fulladdat på under 2 h) eller hemma i lugn och ro.

Två- och fyrhjulsdrift

Det bästa valet för maximal effekt är Grandland X Plug-In Hybrid – valbar med både två-och fyrhjulsdrift. Tvåhjulsdriften kommer med en åttaväxlad automatlåda, 225 hk och en räckvidd på upp till 42 km ger nya Grandland X Plug-In Hybrid dig en rolig och mer ekonomisk upplevelse.

Köp ny & begagnad Opel

Privatleasa Opel från 1.999 kr/mån

Nu kan du köra en helt ny Opel, utan lån och kontantinsats, med snabb leverans.

Läs mer om Opel