Upptäck Opel Insignia Grand Sport hos Hedin Bil

Opel Insignia Sports Tourer

I Opel Insignia Sports Tourer får du känslan av att sitta i Business Class

Insignia Sports Tourer är en del av Insignia-familjen ihop med Country Tourer, som är kombimodellen. Bilarna kännetecknas för sin dynamiska design, förstklassiga uppkoppling och intelligenta assistanssystem. Få känslan av att sitta i Business Class med de ergonomiskt aktiva stolarna som behandlar ryggen. Insignia är byggd på tysk ingenjörskonst som alltid blickar framåt, som till exempel Intellilux LED Matrix-strålkastarna med en räckvidd upp till 400 meter som dessutom undviker att blända mötande trafikanter. Den adaptiva farthållaren gör det bekvämt för föraren att hålla säkert avstånd till bilen framför.

Självöppnande bagagelucka som tillval

Det finns en handsfreefunktion som öppnar och stänger automatiskt bakluckan genom att svepa foten under den bakre stötfångaren. En tydlig markör under bilen visar var rörelsesensorn sitter och du slipper ställa ned väskor eller shoppingkassar för att komma åt lastutrymmet på hela 1 638 liter.

Insignia har även nya Multimedia Navi Pro med uppkopplade navigationstjänster, trafikvarningar, parkeringsplatser m.m. Ett välkommet hjälpmedel på vägarna.

Välj till adaptiv farthållare

Adaptiv farthållare hjälper till att minska risken för kollisioner och gör resan behagligare. Genom att bilen läser av vägen och automatiskt bromsar samt gasa hålls ett inställt säkerhetsavstånd till fordonet som kör framför.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Köp ny & begagnad Opel

Privatleasa Opel från 1.999 kr/mån

Nu kan du köra en helt ny Opel, utan lån och kontantinsats, med snabb leverans.

Läs mer om Opel

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal