Upptäck Porsche hos Hedin Bil

Porsche

Porsche har som mål att skapa den ultimata sportbilen

Ferry Porsches dröm om den perfekta sportbilen har alltid drivit företaget framåt – genom hela Porsches historia. Och målet närmar sig varje dag. Med varje koncept, varje utveckling och varje modell. Längs med vägen så följer Porsche en plan; ett ideal som förenar utvecklingsarbetet. Den kallas för The Porsche Principle.

Den underliggande principen handlar om att få ut det mesta av allt. Från dag ett har strävan varit att omsätta prestanda i hastighet – och framgång – på det mest intelligenta sätt som är möjligt. Det handlar inte längre om hästkrafter, utan mer idéer per hästkraft. Principen har sitt ursprung från racingbanan och förkroppsligas i varje enskild bil. Porsche kallar det för intelligent prestanda.

Köp din Porsche genom oss

Vi har tre fullserviceanläggningar i Sverige med bilförsäljning och verkstad enligt Porsches riktlinjer samt ett Porsche Service Center. Med fortsatt utveckling på våra center i Borås, Göteborg, Jönköping och Service Centret i Linköping fortsätter vi att gasa vidare som en del i Hedin Bil.

Stort utbud av Porsches alla modeller

Med utbudet av nya och begagnade Porsche samt alla tjänster och produkter, vill vi vara det självklara valet för dig. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje. Besök eller ring till någon av våra anläggningar så hjälper vi dig att hitta drömbilen. .

Erbjudande för företag

Nu kan du ta del av ett unikt operationellt leasingerbjudande från Unifleet för att få allt ditt bilägande enklare. Där erbjuder vi service, helförsäkring inklusive hyrbil vid skada, vinterhjul, däckförvaring och skifte, körjournalsapp och webbportal, förmånligt drivmedelserbjudande och kort samt samlingsfakturor.

Hedin Performance är ett fullserviceföretag. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, finansiering, delbetalning på service och reservdelar. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!