Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Porsche hos Hedin Bil

Porsche

Med mål att skapa den ultimata sportbilen

Ferry Porsches dröm om den perfekta sportbilen har alltid drivit företaget framåt – genom hela Porsches historia. Och målet närmar sig varje dag. Med varje koncept, varje utveckling och varje modell. Längs med vägen så följer Porsche en plan; ett ideal som förenar utvecklingsarbetet. Den kallas för The Porsche Principle.

Den underliggande principen handlar om att få ut det mesta av allt. Från dag ett har strävan varit att omsätta prestanda i hastighet – och framgång – på det mest intelligenta sätt som är möjligt. Det handlar inte längre om hästkrafter, utan mer idéer per hästkraft. Principen har sitt ursprung från racingbanan och förkroppsligas i varje enskild bil. Porsche kallar det för intelligent prestanda.

Nya Porsche 911 Carrera S

Den nya versionen har behållit sina unika och distinkta linjer, samtidigt som många detaljer förfinats. Dörrhandtagen, huven, lamporna... Allt har utvecklats.

Läs mer Nya Porsche 911 Carrera S
Upptäck Porsche Cayenne S hos Hedin Bil

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S är bilen för dig som alltid är ute efter en superb körupplevelse. Den ger ännu mer känsla, ännu mer sportbil och ännu mer adrenalin.

Läs mer om Porsche Cayenne S

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet