Porsche Macan

En spännande fortsättning med Porsche Macan

Nya Macan är en spännande fortsättning och utveckling av bilen som tog världen med storm när den lanserades: en sportbil i kompakt SUV-format. Den nya versionen har många spännande nyheter. Upptäck den nya designen, de nya uppkopplingsmöjligheterna, den nya motorn och mycket, mycket mer.

Som Porsche säger: det handlar inte längre om att bara färdas. Vi åker helt enkelt inte bara från A till B längre. Det finns så mycket att uppleva när du kör Macan för fokus ligger alltid på absolut prestanda. Precis det som förväntas av en sportbil. En sportbil är så mycket mer än bara kraft. Det är aktiv fyrhjulsdrift med Porsche Traction Management (PTM), dragkraft, exceptionell styrning och kontroll – tydliga bevis på traditionell teknik från Porsche. När det kommer till komforten finns det mycket att trycka på, självklart med alla sport och kontrollfunktioner. Resultatet är ökad komfort och sportighet – överallt.

Nya Macan har den nydesignade, tredimensionella panel med LED-ljus på bilens baksida som kännetecknar Porsches nya modeller. LED-teknik i de nydesignade strålkastarna är standard. Macans front har ett förnyat och bredare intryck. 

Insidan är självklart uppdaterad med uppdaterade detaljer, hightechskärm och nya material. Den nya pekskärmen är 10,9 tum, har full HD-upplösning och en ny häftig meny som ger ännu snabbare tillgång till att vara uppkopplad med bilen. Macan erbjuder flera digitala möjligheter med det nya Porsche Communication Management-systemet. Det nya helt sammankopplade systemet har onlinenavigation, är förberedd för mobiltelefon och har intelligent röstkontroll (låt oss prata mer om det senare).

Standardutrustning i Macan är navigation online, WLAN hotspot, Porsche Connect Plus och en rad tjänster i Porsche Connect. Du får alltid senaste information och får alternativa vägförslag om det till exempel är köer.

Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med.