Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Nya & begagnade Dodge Ram Trucks

RAM Trucks

RAM – byggd för att köras

Med en Dodge RAM kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Vi på Hedin ser till att hitta den rätta modellen för dig – det är bara att berätta vad du vill ha, så finner vi en matchning för dig. Fokus ligger på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.

Ram Trucks 1500 Rebel 2019

RAM Trucks definieras av människorna som kör dem. Personer med oföränderlig anda i kombination med en stark känsla för syfte och karaktär. RAM 1500 Rebel är ny från grunden både vad gäller design och teknik.

Läs mer om Ram 1500 Rebel
Upptäck Dodge Ram 1500 Laramie hos Hedin Bil

Ram 1500 Laramie

En pickup som egentligen har allt som denna biltyp ska ha – plus lite till. Mer muskulös pickup än så här blir det helt enkelt inte. Det är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag.

Läs mer om Ram 1500 Laramie

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet