Nya & begagnade Dodge Ram Trucks

RAM Trucks

RAM – byggd för att köras

Med en RAM kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Vi på Hedin ser till att hitta den rätta modellen för dig – det är bara att berätta vad du vill ha, så finner vi en matchning för dig. Fokus ligger på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.

Tillsammans med Unifleet.se ger vi dig möjligheten att göra ditt bilägande ännu enklare. Köp till Unifleet-paketet och få serviceavtal, försäkring, app med körjournal samt ett förmånligt drivmedelserbjudande på köpet. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Miljöfordon med en skatt på ca 2791 kr per år.

RAM 2019 och 2020 är godkända och registrerade som miljöfordon, då de går att köra på E85 och vanlig bensin eller en kombination av dem båda. Detta medför att bilarna får en vägskatt på ca 2791 kr per år.  

Enormt låg vägskatt för en pickup och speciellt med tanke på att den har 401 hk.

Leasa RAM 1500 Rebel

Leasa RAM Rebel, en urstark kollega till företaget, för otroliga 5.995 kr ex moms/mån. Lägg även till vårt Fleetpaket 1.799 kr/mån inkl. service, försäkring, körjournalsapp m.m.

Läs mer om Ram 1500 Rebel
Upptäck Dodge Ram 1500 Laramie hos Hedin Bil

Ram 1500 Laramie

En pickup som egentligen har allt som denna biltyp ska ha – plus lite till. Det är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag.

Läs mer om Ram 1500 Laramie

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet