Nya & begagnade Dodge Ram Trucks

RAM Trucks

RAM – byggd för att köras

Med en RAM kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Vi på Hedin ser till att hitta den rätta modellen för dig – det är bara att berätta vad du vill ha, så finner vi en matchning för dig. Fokus ligger på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.

Just nu – superkampanj på RAM 1500 Laramie. Leasing från 3 990 kr/månad

Just nu kan du leasa din egen Ram Truck för endast 3 990 kr/månad ex moms. Dessutom är våra lagerfordon registrerade före Bonus Malus vilket ger dig en mycket låg fordonsskatt. Kombinera detta med snabb leverans så har du möjlighet att göra ett riktigt bra köp!

Köp till vinterpaket för endast 495 kr/månad

Vill du göra din Ram Truck ännu mer effektiv erbjuder vi nu möjligheten att komplettera med vårt vinterpaket, vilket utrustar din Ram med både backflip, ledramp och vinterhjul.

Köp till vårt Unifleet-paket för endast 995 kr/månad

Tillsammans med Unifleet.se ger vi dig möjligheten att göra ditt bilägande ännu enklare. Köp till Unifleet-paketet och få serviceavtal, försäkring, app med körjournal samt ett förmånligt drivmedelserbjudande på köpet. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Ram Trucks 1500 Rebel 2019

RAM Trucks definieras av människorna som kör dem. Personer med oföränderlig anda i kombination med en stark känsla för syfte och karaktär. RAM 1500 Rebel är ny från grunden både vad gäller design och teknik.

Läs mer om Ram 1500 Rebel
Upptäck Dodge Ram 1500 Laramie hos Hedin Bil

Ram 1500 Laramie

Just nu – superkampanj på RAM 1500 Laramie. Leasing från 3 990 kr/månad.

Läs mer om Ram 1500 Laramie

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet