Ram 1500 Laramie

RAM 1500 Laramie är en pickup i världsklass och det är inte utan anledning.

En pickup som egentligen har allt som denna biltyp ska ha – plus lite till. Mer muskulös pickup än så här blir det helt enkelt inte. Det är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag. I sann amerikansk anda får du äkta körglädje paketerat i en robust och exklusiv design. Den robusta kraften hos en RAM möter komforten med en lyxig inredning. Ram 1500 är utformad med hänsyn till passagerarnas komfort där kvalitet och detaljer genomsyras i varje detalj. Det amerikanska bilmärket Dodge har gjort sig känd för att leverera bilar med hög komfort, den senaste tekniken och med fokus på hästkrafter.

Tillsammans med Unifleet.se ger vi dig möjligheten att göra ditt bilägande ännu enklare. Köp till Unifleet-paketet och få serviceavtal, försäkring, app med körjournal samt ett förmånligt drivmedelserbjudande på köpet. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Nya & begagnade Dodge Ram Trucks

RAM Trucks

Läs allt om RAM Trucks hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om RAM Trucks modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om RAM Trucks

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal