Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Dodge Ram 1500 Laramie hos Hedin Bil

Ram 1500 Laramie – 3 990 kr/månad

RAM 1500 Laramie är en pickup i världsklass och det är inte utan anledning.

En pickup som egentligen har allt som denna biltyp ska ha – plus lite till. Mer muskulös pickup än så här blir det helt enkelt inte. Det är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag. I sann amerikansk anda får du äkta körglädje paketerat i en robust och exklusiv design. Den robusta kraften hos en RAM möter komforten med en lyxig inredning. Ram 1500 är utformad med hänsyn till passagerarnas komfort där kvalitet och detaljer genomsyras i varje detalj. Det amerikanska bilmärket Dodge har gjort sig känd för att leverera bilar med hög komfort, den senaste tekniken och med fokus på hästkrafter.

Just nu – superkampanj på RAM 1500 Laramie. Leasing från 3 990 kr/månad

Just nu kan du leasa din egen Ram Truck för endast 3 990 kr/månad ex moms. Dessutom är våra lagerfordon registrerade före Bonus Malus vilket ger dig en mycket låg fordonsskatt. Kombinera detta med snabb leverans så har du möjlighet att göra ett riktigt bra köp! Garanterat restvärde. Gäller enbart 100 bilar i lager.

Köp till vinterpaket för endast 495 kr/månad

Vill du göra din Ram Truck ännu mer effektiv erbjuder vi nu möjligheten att komplettera med vårt vinterpaket, vilket utrustar din Ram med både backflip, ledramp och vinterhjul.

Köp till vårt Unifleet-paket för endast 995 kr/månad

Tillsammans med Unifleet.se ger vi dig möjligheten att göra ditt bilägande ännu enklare. Köp till Unifleet-paketet och få serviceavtal, försäkring, app med körjournal samt ett förmånligt drivmedelserbjudande på köpet. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Nya & begagnade Dodge Ram Trucks

RAM Trucks

Läs allt om RAM Trucks hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om RAM Trucks modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om RAM Trucks