Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Renault hos Hedin Bil

Renault

Renault – Passion for Life

Med Renault blir din vardag enklare, smartare och roligare. Vid utveckling och tillverkning av Renaults bilar görs stora investeringar med ambitionen att skapa bilar utan fel. Det handlar om teknik som förutser och uppmärksammar bilförare på oväntade risker, samt teknik som är nyskapande för alla situationer.

Vi strävar efter att du som valt en kvalitetsprodukt från Renault också ska få en kvalitetsupplevelse från Hedin Bil. Upptäck livspassionen med Renault från Hedin Bil.

Nyheter från Renault

Nya Renault Kadjar

Nya Renault KADJAR med helt ny design har en läckrare utvändig design samt optimal komfort och kvalitet i interiören

Renault Clio

Renault Clio är en kompakt och charmig bil. Den är kraftfull och dynamisk in i minsta detalj och passar allt ifrån yrkesföraren till barnfamiljen.

Renault Koleos

Koleos är en SUV med innovativ exteriör och stora hjul. Detta är en stabil och pålitlig bil i alla lägen med gott om plats för dig och dina passagerare. Bilen har en panoramataklucka som ger dig nya perspektiv på världen runtom.

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet
Köp nya & begagnade Renault transportbilar

Renault Transport

Renault har transportbilar i sitt sortiment, med skräddarsydda lösningar. Med Renault transportbilar får du en perfekt anpassad bil att använda i arbetet. Den är byggd för att klara ett hårdare arbete.

Klicka här