Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp nya & begagnade Renault transportbilar

Renault Transport

Byggda för att klara ett hårdare arbete

Med Renault blir din vardag enklare, smartare och roligare. Lägg där till teknik som är nyskapande för alla situationer. Renault har tre transportbilar att välja mellan i sitt sortiment, med skräddarsydda lösningar. Vi hjälper dig att hitta den bästa transportbilen för dig, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Upptäck Renault transportbilar, det praktiska och funktionella, hos Hedin Bil.

Köp ny & begagnad Renault Traffic

Renault Trafic

Nya Renault Trafic kommer med ett uppdaterat utseende, mer teknik och marknadens längsta lastlängd.

Läs mer om Renault Trafic
Köp ny & begagnad Renault Alaskan

Renault Alaskan

Utmanande terräng och leriga vägar är inte längre ett problem. Med ett robust chassi och en väl tilltagen markfrigång på 223 mm kan Renault ALASKAN garantera perfekt väghållning och optimal komfort.

Läs mer om Renault Alaskan

Företagsförsäljning

Oavsett om du är ute efter nya transportbilar till firman, eller söker din nästa bil som tjänstebilsförare finns vår företagsförsäljning här för att ge råd och guidning på vägen. Våra duktiga säljare har lång erfarenhet av allt ifrån att leverara över 100 tunga lastbilar till en åkeriverksamhet, till att hjälpa en resande säljare att hitta den perfekta tjänstebilen för 7,5 prisbasbelopp.

Mer om vår företagsförsäjning