Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Nya Renault Kadjar

Renault Kadjar gör ett starkt intryck.

Nya Renault Kadjar har fått en ny design med läckrare ut- & invändig design samt optimal komfort. Framhävande detaljer som omedelbart väcker uppmärksamheten är främre och bakre LED-ljus, hajfensantenn, kapslad grill, stabila stötfångare och 19-tums lättmetallfälgar. De kvalitativa detaljerna på insidan ger SUV:en genuin elegans. Ergonomiska detaljer i nya Renault Kadjar är den nya mittkonsolen med plats för en 7-tums surfplatta.

Är du redo för äventyr?

Senaste versionen Renault Kadjar erbjuder perfekt balans mellan prestanda, effektivitet och vardagskörning tack vare kraftfulla motorer, fyrhjulsdrift och förförande design. Den höga markfrigång och tre olika körlägen – 4WD, 2WD Extended Grip och 2WD, som öppnar nya vyer. Optimering av bränsleförbrukningen har införts tack vare miljövänlig körning.

Ökad upplevelse inne i bilen

Känn dig som hemma i de upphöjda och justerbara säten. Andra användbara finesser är USB-uttag, främre och bakre luftkonditionering, fällbart säte och smart förvaring. Nya Renault Kadjar riktar in sig på komfort som anpassar sig till din livsstil med olika inbyggda funktioner. Upptäck en SUV med den senaste tekniken så som ljudanläggning från Bose®, Easy Park Assist och R-LINK 2. Renault Easy Connect hjälper dig koppla ihop bilen med din smartphone - allt för att underlätta din framfart och göra den riktigt njutbar.

Upptäck Renault hos Hedin Bil

Renault

Läs allt om Renault hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Renaults modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Renault