Ny & begagnad Subaru

Subaru

Subaru – förtroende i rörelse

En Subaru ger dig alltid chansen att utmana både stadslivet och det riktigt leriga skogsvägarna. Resan är sin egen belöning och Subaru hjälper dig att njuta av den fullt ut.

Subarun är konstruerad för att du ska kunna koppla av och på samma gång leva livet fullt ut. Räkna med en härlig körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten – körglädje i varje kurva.

Varje detalj i konstruktion och design påverkar hur bilen uppträder när du kör den. Därför fokuserar vi på Hedin Bil alltid på helheten – ett unikt sätt att leverera kraften.

Symmetrisk fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdriften som sitter i alla Subaru-bilar, förutom BRZ, är symmetrisk. Motorkraften fördelas mellan hjulen på ett effektivt sätt och fyrhjulsdriften är alltid aktiv och passerar inga mekaniska kopplingar, som många konkurrenters fyrhjulsdrift gör. Symmetrin består av en centrerad motor mellan framhjulen och drivaxlarna till varje hjul är lika långa. Skillnaden mot andra former av fyrhjulsdrift är att Subarus är fritt från flaskhalsar. Inte undra på att Subaru är världens största tillverkare av fyrhjulsdrivna bilar.

Läs allt om Subaru hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Subarus modeller samlade på ett och samma ställe.

Ny & begagnad Subaru Outback

Subaru Outback

Upptäck en familjebil med låg årsskatt.

Läs mer om Subaru Outback

SUBARU XV

När du vill ha komfort, snygg design och kraft i kombination, kan SUBARU XV ge dig allt och lite till. Säkerhet och rejäla lastutrymmen gör din resa smidig och avkopplande.

Läs mer om Subaru XV