Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Ny & begagnad Subaru

Subaru

Subaru – förtroende i rörelse

En Subaru ger dig alltid chansen att utmana både stadslivet och det riktigt leriga skogsvägarna. Resan är sin egen belöning och Subaru hjälper dig att njuta av den fullt ut.

Subarun är konstruerad för att du ska kunna koppla av och på samma gång leva livet fullt ut. Räkna med en härlig körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten – körglädje i varje kurva.

Varje detalj i konstruktion och design påverkar hur bilen uppträder när du kör den. Därför fokuserar vi på Hedin Bil alltid på helheten – ett unikt sätt att leverera kraften.

Ny & begagnad Subaru Outback

Subaru Outback

Outback inspirerar till utmaningar, ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill och uppleva de äventyr du drömmer om.

Läs mer om Subaru Outback
Ny & begagnad Subaru XV

Subaru XV

SUBARU XV kombinerar stilren, innovativ design och mjuk design med kapacitet och kompetens som uppfyller dina drömmar i billivet. SUBARU XV tar dig dit du vill, till aktiviteterna du älskar, med stil och komfort.

Läs mer om Subaru XV

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet