Ny & begagnad Subaru

Subaru

Subaru – förtroende i rörelse

En Subaru ger dig alltid chansen att utmana både stadslivet och det riktigt leriga skogsvägarna. Resan är sin egen belöning och Subaru hjälper dig att njuta av den fullt ut.

Subarun är konstruerad för att du ska kunna koppla av och på samma gång leva livet fullt ut. Räkna med en härlig körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten – körglädje i varje kurva.

Varje detalj i konstruktion och design påverkar hur bilen uppträder när du kör den. Därför fokuserar vi på Hedin Bil alltid på helheten – ett unikt sätt att leverera kraften.

Symmetrisk fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdriften som sitter i alla Subaru-bilar, förutom BRZ, är symmetrisk. Motorkraften fördelas mellan hjulen på ett effektivt sätt och fyrhjulsdriften är alltid aktiv och passerar inga mekaniska kopplingar, som många konkurrenters fyrhjulsdrift gör. Symmetrin består av en centrerad motor mellan framhjulen och drivaxlarna till varje hjul är lika långa. Skillnaden mot andra former av fyrhjulsdrift är att Subarus är fritt från flaskhalsar. Inte undra på att Subaru är världens största tillverkare av fyrhjulsdrivna bilar.

Läs allt om Subaru hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Subarus modeller samlade på ett och samma ställe.

Ny & begagnad Subaru Outback

Subaru Outback

Outback inspirerar till utmaningar, ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill och uppleva de äventyr du drömmer om.

Läs mer om Subaru Outback

SUBARU XV

När du vill ha komfort, snygg design och kraft i kombination, kan SUBARU XV ge dig allt och lite till. Säkerhet och rejäla lastutrymmen gör din resa smidig och avkopplande.

Läs mer om Subaru XV

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet