Subaru XV

Med design som har både stil och komfort

Subaru XV har en stilren, kraftfull och urban design med sportig inredning. Den är rymlig och samtidigt elegant i sin utformning. Sätena är bekväma och skålade som gör att även de längre resorna blir bekväma för både dig och dina medresenärer. Lastutrymmet är nästan kvadratiskt med rejäl plats, som gör det lätt att lasta i och ur. SUBARU XV är bilen som ger dig en smidig körupplevelse.

Säkerhet i världsklass

EyeSight är ett säkerhets- och förarassistanssystem, som utsetts till världens bästa system. Med Eyesight får du hjälp att undvika olyckor, bilen bromsar automatiskt om du skulle tappa uppmärksamheten. Systemet är unikt, då alla funktioner finns integrerat i ett enda system, som bygger på en stereokamera. EyeSight känner av skillnad på fotgängare, cyklar och bilar samt att den kan identifiera färg för bromsljus. Den känner även av linjer, om du skulle vingla och den har adaptiv farthållare.

Alltid med fyrhjulsdrift

Subaru XV är med sin fyrhjulsdrift lätt att styra och manövrera och gör din resa säker och avkopplande på såväl halt som vått underlag. Fyrhjulsdrivningens symmetri gör att bilen blir stabil, får balans och ger kraft till alla hjul.

Ny & begagnad Subaru

Hitta din Subaru hos oss

Vi har otroliga priser med snabb leverans. Gör din bästa bilaffär och besök oss redan idag.

Läs mer om Subaru

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal