Försäkra din bil - enkelt och tryggt

Känn dig trygg med försäkring

Glädjen med en ny bil blir bara större om du känner dig trygg med att du har en bra försäkring. Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil så hjälper vi gärna till även med detta. Så att du kan lägga din energi på annat.

Tillsammans med If Skadeförsäkring AB, ett av Sveriges ledande försäkringsbolag, har vi utvecklat skräddarsydda försäkringar för dig som ny bilägare. Från första dagen du rullar ut ur bilhallen och genom hela livet med bilen. Så bli inte förvånad om vi frågar dig om du funderat något på försäkring av din nya bil - vi vill bara göra det lite enklare för dig att möjliggöra dina planer på ett tryggt och säkert sätt.

Mer om Hedin Bil Försäkring

Kontakta Hedin Bil Försäkring

Kom i kontakt med oss på Hedin Bil Försäkring. Här hittar du kontaktvägar för att få svar på frågor kring Rulla ut-försäkringen samt alla våra fortsatta märkesförsäkringar.

Läs mer

Om Hedin Bil Försäkring

Hedin Bil Försäkring är ett samarbete mellan Hedin Bil och If  Skadeförsäkring AB, Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder.

Läs mer

Carbuy - enkelt bilköp online

På Carbuy beställer och köper du din bil online. I 3 år så ingår service, fabriksgaranti, försäkring och fri vägassistans. Kompletta vinterhjul är med i köpet, samt hjulförvaring och två hjulskiften per år. Efter 3 år så väljer du om du vill byta bil, eller behålla den. Det är ett enkelt, smart och tryggt bilägande.

Upptäck Carbuy