Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Försäkra din bil - enkelt och tryggt

Känn dig trygg med försäkring

Glädjen med en ny bil blir bara större om du känner dig trygg med att du har en bra försäkring. Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil så hjälper vi gärna till även med detta. Så att du kan lägga din energi på annat.

Tillsammans med ett av Sveriges ledande försäkringsbolag har vi utvecklat skräddarsydda försäkringar för dig som ny bilägare. Från första dagen du rullar ut ur bilhallen och genom hela livet med bilen. Så bli inte förvånad om vi frågar dig om du funderat något på försäkring av din nya bil - vi vill bara göra det lite enklare för dig att möjliggöra din planer på ett tryggt och säkert sätt.

Rulla-ut försäkringen

Fri försäkring till din nya bil i två veckor, helt utan förpliktelser. Köp din bil hos Hedin Bil, så ingår en riktigt bra bilförsäkring i 14 dagar, utan förpliktelser. Dessutom bjuder vi på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra (hyrbil) och Drulleförsäkring under Rulla-ut-perioden!

Läs mer här

Smarta Försäkringen

Smarta Försäkringen är en specialprodukt för dig som köper en ny personbil eller lätt lastbil hos Hedin Bil och finansierar den via Hedin Bil Finans.

Läs mer här