Vilken finansiering passar dig?

Finansiera din nästa bil på bästa möjliga sätt

När du hittat din nya drömbil kan det vara värt att ägna några tankar åt hur den ska betalas. Det finns flera sätt att finansiera sin nya bil - alla med sina olika fördelar. I slutändan är det en fråga som är viktigast - vilken finansieringsmetod passar just dig och din ekonomi?

Vi på Hedin Bil erbjuder dig flera olika alternativ, och här har vi sammanställt de vanligaste tillsammans med lite goda råd som hjälper dig välja rätt. Du är alltid välkommen in till någon av våra anläggningar för att diskutera med våra säljare - vi finns här för att ge dig goda råd och guida dig genom de ekonomiska delarna av ditt bilköp. Tillsammans möjliggöra vi dina planer!

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet

Billån med avbetalning

Billån (eller avbetalning som det också kallas) är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till bilköp. För privatpersoner gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil. Resterande belopp betalas av månadsvis.

Läs mer om billån med avbetalning

Privatleasing - för ett friare liv med bilen

När du leasar en bil så prenumererar du på den och betalar med andra ord för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. I månadskostnaden ingår ofta försäkring, service och ibland också vägassistans. Privatleasing ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil.

Läs mer om privatleasing
car

Hitta drömbilen

Hedin Bil är en av nordens största återförsäljare av nya och begagnade bilar. Med över 30 bilmärken och alltid tusentals bilar i lager har vi något för alla. Och det viktigaste av allt - vi har något för just dig!

Sök din nästa bil