• ANA Motorcentrum blir Hedin Bil

    Vi hälsar ANA Motorcentrum i Trollhättan & Lysekil välkomna till familjen. Från 2 maj drivs anläggningarna i Hedin Bils regi. Vi ligger kvar på samma ställen med samma duktiga personal.

VÄLKOMMEN TILL HEDIN BIL

Anders Hedin Invest AB, genom dotterkoncernen I.A. Hedin Bil AB, utökar sin närvaro i Trollhättan genomatt förvärva ANA Motorcentrum AB som idag driver försäljning av Hyundai, Opel, Seat och Iveco. Förvärvet träder i kraft 2 maj 2017. “Det gläder oss att ANA Motorcentrum kommer ingå i vår bilkoncern genom utökning på befintlig ort i Trollhättan.”, säger Anders Hedin, VD och Koncernchef för Hedin Bil

Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

Koncernen och familjeföretaget Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden och har idag över 50 bilanläggningar och är återförsäljare till 25 bilvarumärken runt om i landet. Efter förvärven kommer I.A. Hedin Bil-koncernen att sälja 50 000 fordon innevarande år. Anders Hedin Invest-koncernens omsättning beräknas till 11 miljarder SEK och antalet anställda är 1 650 st.

 

SÖK FORDON I LAGER

Välj ett eller flera alternativ
Bilmärke

Filtrera på biltyp

Välj ett eller flera alternativ
Bilmärke