ACCELERERA DIN KARRIÄR HOS OSS

Vi på Hedin Bil älskar bilar, kundmötet och affärer!

Vår vision är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

För att nå våra mål har vi fantastiska medarbetare som alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Varje dag går vi till arbetet med våra kunders önskemål för ögonen. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

ATT ARBETA HOS OSS

Hedin Bil är idag ett av Sveriges större företag med över 2500 anställda. Att det arbetar många personbilssäljare och mekaniker hos oss är kanske ingen överraskning. Men att vi också har produktexperter, systemutvecklare, inköpare, marknadsförare och duktiga ekonomer kanske man inte tänker på.

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Hedin Bils medarbetare är ett gäng duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Här får du träffa några av våra kollegor och höra deras berättelser om varför de jobbar hos oss och hur deras vardag ser ut.

Träffa våra kollegor

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?

Se våra lediga tjänster