Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Sara, Säljare

Jag har arbetat på Hedin Bil som säljare för Citroen i nästan precis två år. När jag började hade jag inget bil-intresse, så det har kommit med tiden. I början var det väldigt mycket att lära sig och mycket information att ta in. Men efter ett tag flöt allt på och jag blev säkrare i min roll. Efter ett år blev jag märkesansvarig och fick mer ansvar. Här på Hedin Bil finns det stora utvecklingsmöjligheter. Kollar man bara här på denna anläggning så är det bevisat att om man visar framfötterna och vill så kan man komma hur långt som helst inom bolaget. Satsa om du vill, för det är fantastiskt att jobba här.

Mitt jobb som säljare innebär först och främst att ta hand om kunderna i hallen, på telefon och över mail. Jag gillar att komma in lite tidigare på morgonen för att ta en kopp kaffe och kolla igenom så att allt ser bra ut innan vi öppnar för kunder. Jag tittar alltid i kalendern för att se vad som ska göras under dagen, det kan vara allt från att kolla hur det går för bilar som är i verkstaden till vilka bilar som ska levereras till kund. Men det viktigaste är kunden i hallen, där måste man alltid ha koll och självklart på mail och telefon också.

Det bästa med mitt jobb är att man har möjlighet att planera sina dagar själv, sen är det alltid spännande för man vet aldrig vad som ska hända eller hur det ska gå under en dag som bilförsäljare. Man är sin egen chef, det man gör blir gjort och det man inte gör blir inte gjort. Detta upplägg funkar väldigt bra för mig. Man får se sig själv som sitt egna företag. Sen är det väldigt roligt att det händer saker hela tiden, vilket jag gillar.

För att lyckas som bilförsäljare måste man vara pragmatisk, när det blir fel kan det bli riktigt fel och då måste man göra allt för att rätta till det. Kunden är det viktigaste vi har. Det går inte att stressa upp sig eller ge upp. Vi är ett trevligt gäng här på anläggningen som jobbar ihop och hjälper varandra. Vi får allt vi behöver från Hedin Bil för att på ett enkelt och smidigt sätt utföra vårt jobb. Jag tycker att det är en rolig och trivsam arbetsplats och jag trivs jättebra.

Lediga jobb

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?

Se våra lediga tjänster