Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

KC Motors blir en del av Hedin Bil

Den Kia-exklusiva återförsäljaren KC Motors har blivit en del av Hedin Bil-familjen.

I förvärvet ingår anläggningarna i Stockholm (Danderyd), Malmö och Norrtälje. I samband med övertagandet växlar KC Motors upp och totalrenoverar samt flyttar in i nya, större lokaler för att möta och tillgodose Kia-kundernas förväntningar. Anläggningen som tidigare låg i Täby är numera flyttad till en ny fullserviceanläggning i Danderyd.

KC Motors-varumärket kommer att fortsätta precis som innan, med sin starka lokala förankring som Kia-återförsäljare och som auktoriserad Kia-verkstad. Varmt välkommen att besöka våra nyrenoverade anläggningar för att upptäcka ett av Sveriges snabbast växande bilmärken.

Våra KC Motors-anläggningar

Stockholm (Danderyd)

Gå vidare för att läsa mer om den nya fullserviceanläggningen i Stockholm, Danderyd.

Malmö

Fullserviceanläggningen för Kia i Malmö stod klar 2016 och följer ett helt nytt Red Cube-koncept.

Norrtälje

Utöver Kia säljs även Dodge och Ram samt på servicesidan servas Kia, Bmw, Mini, Opel, Dodge & Ram Trucks.

Köp bil, boka sevice & hitta tillbehör

Hitta din drömbil

Hedin Bil är en av Nordens största återförsäljare av nya och begagnade bilar. Med över 30 bilmärken och alltid tusentals bilar i lager har vi något för alla. Och det viktigaste av allt - vi har något för just dig!

Boka tid för hjulskifte

Boka enkelt tid för hjulskifte, service eller reparation på någon av våra verkstäder när det passar dig.

Hitta tillbehören

Vårt stora utbud av däck och tillbehör hjälper dig få ut så mycket som möjligt av din bil. Nu inför vintern är det dags att tänka på bra väggrepp och kanske en ny takbox inför skidresan.