dodge

Amerikanska muskelbilar när de är som bäst

Dodge är ett amerikanskt bilmärke som funnits sedan 1913. Kraftiga modeller med attityd är vad Dodge står för. Upptäck amerikanska muskelbilar när de är som bäst med klassiska modeller som Challenger, Charger och Durango.

Med en Dodge kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Hos Dodges bilmodeller ligger fokus på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.


Kraftfulla sportbilar med historia

När det kommer till bilar så är det endast ett fåtal varumärket som i samma utsträckning som Dodge representerar USA under 1900-talet. Modeller som Dodge Challenger och Dodge Ram är på många sätt lika med högpresterande fordon som klarar av alla möjliga vägunderlag.

Dodge grundades av två bröder med ambitionen att tillverka prisvärda fordon med hög prestanda. Dodge Brothers Motor Company etablerades 1913 och efter ett års tid lanserades första bilen. Från början var det enbart sportbilar, men efterfrågan på personbilar gjorde att det blev ett naturligt nästa steg.

Företagets glansdagar är i stor utsträckning förknippade med Chrysler som köpte upp och tog över ansvaret för bilproduktionen efter bröderna Dodges död.

Imponerande varumärke

Många Dodge-modeller kännetecknas av kraftfulla motorer och tuff exteriör. Dodge har alltid satsat på kraftfulla bilar som erbjuder ovanligt hög prestanda och imponerande detaljer. I stor utsträckning verkar det som att Dodge har lyckats med att uppnå denna unika balans. Likt många andra amerikanska bilmärken har Dodge lyckats hålla trogna kunder kvar som förespråkar bilarna.

Privatleasing och företagsleasing

Via Carplus kan du enkelt privatleasa en Dodge. Till en fast månadskostnad där service och försäkring ingår.

Att leasa bil från Dodge har blivit ett populärt sätt att komma i kontakt med ett segment av bilar som annars är mer svåråtkomliga. Därför har de blivit ett väldigt populärt leasingval såväl i Amerika som i Europa. Det finns även möjilighet att leasa en Dodge till företaget. Tillsammans med Unifleet får du ett bekymmerfritt och tryggt ägande bilens restvärde samt omkostnader ingår och garanteras.

UPPTÄCK DET SENASTE FRÅN DODGE

HÄR KÖPER DU DODGE