UPPTÄCK KIAS ELBILAR OCH LADDHYBRIDER

Kias laddbara bilar

Idag är Kias andel laddbar försäljning över 78% och Kia har lägst genomsnittligt CO2-utsläpp på 44 gram/km av de 12 största bilmärkena i Sverige (2021)*. 

Men vi nöjer oss inte där. Vi vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Målet är 100% laddbart år 2024. När du köper eller leasar en laddbar Kia hos oss på Hedin Bil kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder hela 7 års nybilsgaranti från fabrik som även omfattar EV-batteriet. Dessutom är flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende motorjournalistik exempelvis EV6 som utsågs till Årets Bil 2022. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya rena elbilar.

Elbilar från Kia

En elbil från Kia är något för dig som vill bidra till en bättre miljö, inget koldioxidutsläpp och räckvidden blir bara längre och längre. Helt klart ett perfekt bilval. Kia har flera alternativ av elbilar, kolla in den populära Kia e-Niro som har en räckvidd på hela 455 km och även Kia e-soul med en räckvidd på 452 km. Det är ett rent nöje att köra en bil som nästan inte låter något alls. Det är smidigt och enkelt att ladda batteriet till en Kia elbil, antingen via en laddbox eller via någon snabbladdningsstation längst vägen.

Laddhybrider

En laddhybrid är detsamma som en plug-in hybrid vilket innebär att bilen drivs både av en elmotor och en förbränningsmotor. Laddningen sker på samma sätt som på en elbil. Den omtalade och flexibla Kia Niro Plug-in hybrid bidrar även till sann körglädje. Att köra en laddhybrid är även ett smart miljöval då den släpper ut cirka en fjärdedel mindre koldioxid än en vanlig bil.

Hybridbilar

En hybridbil drivs precis som en laddhybrid både av en elmotor och en förbränningsmotor. Batteriet laddas tills skillnad från el och hybridbil genom körning. Hur långt du kan köra på elen beror på hur du kör, hur trafiken och körsträckan ser ut. En hybridbil släpper ut ungefär 30 % mindre koldioxid en än vanlig bil.

* Källa försäljningsstatistik och CO2: Vroom jan-dec 2021

 

Upptäck Kias laddbara bilar

Image of Kia Niro EV 2023
Kia Niro EV 2023
Image of Kia Niro Plug-In Hybrid 2023
Kia Niro Plug-In Hybrid 2023
Image of Kia EV6 2023
Kia EV6 2023
Image of Kia Sportage Plug-In Hybrid 2023
Kia Sportage Plug-In Hybrid 2023
Image of Kia Sportage Hybrid 2023
Kia Sportage Hybrid 2023
Image of Kia Ceed SW Plug-In Hybrid 2023
Kia Ceed SW Plug-In Hybrid 2023
Image of Kia e-Soul 2023
Kia e-Soul 2023
Image of Kia Sorento Plug-In Hybrid 2023
Kia Sorento Plug-In Hybrid 2023
Image of Kia XCeed Plug-In Hybrid 2023
Kia XCeed Plug-In Hybrid 2023
Image of Kia Niro Hybrid 2023
Kia Niro Hybrid 2023

Kia Charge 

Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

  • Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
  • Planera långresan
  • All laddning på en faktura

 

Läs mer


Laddbox 

laddbox kia

Med laddbox hemma är du alltid fulladdad direkt från start. Kia erbjuder smidiga laddboxar med hög säkerhet och funktionalitet. 
Kontakta oss för att köpa en laddbox.

Hitta din närmsta anläggning

 

Kör din Kia med klimatpositiv el

boo energi

Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110 % klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.

Erbjudandet med Boo Energi ger 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år (värde 3 600 kr), beräknat på upp till 1 400 mil/år

 

Läs mer

 

JUST NU UNIKA ERBJUDANDEN PÅ KIA

Just nu oslagbara privatleasingpriser på Kia. Läs mer om Kia hos Hedin Bil.