MERCEDES-BENZ TRANSPORTBILAR SERVICE

Mercedes-Benz Transportbilar Service

Vi på Hedin Bil är proffs på att serva proffs

Hedin Bil är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz Transportbilar. Vilket betyder att våra tekniker har gått Mercedes-Benz egna utbildningar. Vi har även all specialutrustning som krävs för att snabbt lokalisera och lösa problem. Här arbetar vi med Sprinter, Vito, Citan, X-Klass och V-Klass varje dag och vi servrar såklart även de helt eldrivna modellerna som eVito, eSprinter och EQV.

BOKA TID FÖR SERVICE

 

Upp till 30 års Mobilitet

Om du alltid ger din Mercedes-Benz Transportbil service på en auktoriserad serviceverkstad så omfattas den automatiskt av MobiloVan. En helt unik Mobilitetslösning som ser till att ditt arbete kommer vidare om något händer med din bil. Skulle du ha servat bilen på en annan verkstad så är det inte kört. MobiloVan gäller i upp till 30 år och över hela Europa.

Serviceavtal för Mercedes-Benz Transportbilar

Du vet väl att om din Mercedes-Benz Transportbil har serviceavtal så kostar det ingenting att ge den service hos oss. Oberoende av vilken Mercedes-Benz-återförsäljare du från början köpt bilen av. Alla Mercedes-Benz Serviceavtal gäller hos alla auktoriserade serviceverkstäder i hela landet.

Mercedes PRO Connect

Om du har en nyare Vito eller Sprinter som är uppkopplad via Mercedes PRO Connect så kan vi se den på avstånd. Om en förare får ett felmeddelande så kan våra servicetekniker koppla upp sig mot bilen och ta reda på mer.

Merceders-Benz-originaldelar finns hos Hedin Bil

Våra anläggningar är uppkopplade till Mercedes-Benz europeiska system för reservdelsleveranser. Där ger vi dig direkt information om var en viss del finns och ger exakt besked om när reservdelen blir levererad till oss. Givetvis är det Mercedes-Benz-originaldelar vi använder. Om det rör sig om en dyrare del och en bil utan garanti så kan vi också använda delar ur vårt ReMan sortiment. Fabriksrenoverade originaldelar med garanti, med både lägre pris och lägre miljöpåverkan. Valmöjligheten är stor.

BOKA TID FÖR SERVICE

 

Tillbehör som gör livet lättare

Vi erbjuder hjälp med att köpa och montera originaltillbehör från Mercedes-Benz samt extrautrustning som du i din spetskompetens behöver. Sådant som gör att din bil och ditt arbetsliv blir ännu bättre.

Däck och vindrutor

Vårt mål är att du inte ska behöva åka till någon annan ens för de där små sakerna. Vi har en fullutrustad däckverkstad där vi säljer däck och fälgar som uppfyller alla Mercedes-Benz krav. Och givetvis har vi däckhotell och ser till att du blir kallad till däckbyte i god tid.

Vi utför också reparationer av stenskott - om och när det går och är lämpligt. Skulle det visa sig att så inte är fallet så byter vi din vindruta och testkör bilens alla system efteråt och tar hand om alla samtal med försäkringsbolaget.

BOKA TID FÖR DÄCKBYTE ELLER LAGNING AV STENSKOTT

Dygnet-runt-service

Det finns servicebussar som är uppkopplad till Mercedes-Benz nätverk och har jour alla dagar dygnet runt. Servicebussarna kommer när du ringer. Du är helt enkelt aldrig ensam när du kör Mercedes-Benz Transportbil.

MERCEDES TRANSPORTBILAR

Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar.