Defa e range duo

Defa e Range Duo

Laddstationen eRange Duo är baserad på samma testvinnande laddteknologi som eRange Uno och uppfyller alla krav och standards för laddstationer, men har två uttag så att två fordon kan ladda samtidigt. Den levereras med två MID-godkända energimätare för noggrann mätning av elförbrukning från varje uttag och RFID-läsare som låter dig kontrollera vem som kan ladda.
eRange Duo ger max 7.4 – 22kW effekt som delas mellan de två uttagen när två bilar laddar samtidigt. Varje uttag har ett fjäderbelastat lock som hindrar att vatten och snö kommer in och skapar problem med korrosion, något som är vanligt bland andra laddstationer.

Fördelar:

  • Ladda två fordon samtidigt
  • Testvinnande teknologi – bästa användarvänlighet och driftsäkerhet
  • Upp till 22kW – flexibel lösning
  • Lock över uttagen – skyddar mot korrosion och kortslutning
  • eRange Duo ingår i vårt Installerat och Klart-erbjudande där både laddstation och installation ingår.

Vad kostar DEFA eRange Duo?

eRange Duo, 3-fas
Pris inkl. installation efter avdrag för grön teknik*: 18 998 kr
Pris inkl. installation: 37 995 kr

*Prisindikation. Läs mer om avdrag för grön teknik på skatteverket.se

Laddstation Installerat och Klart – Hur fungerar det?

För att du ska få det bästa laddsystemet för dig och din bil behöver det anpassas efter dina behov och din fastighet. Därför bör du titta på en lösning som inkluderar både laddstation och installation och där lösningen är anpassad efter din fastighets förhållanden. När du köper en laddstation enligt konceptet Installerat och Klart! kan du känna dig trygg i att din laddstation kommer att leva upp till dina förväntningar och behov. En godkänd installatör gör en översyn av din elanläggning och utför en behovsanalys för att dimensionera ditt laddsystem efter husets förutsättningar och ditt körmönster. När analysen är genomförd installeras laddstationen och du får en genomgång av ditt system.

När du beställer en laddstation Installerad och Klart, kan du även ha rätt att nyttja det nya rotavdraget för Grön teknik.

Vad är det ”Gröna avdraget”?

I syfte att underlätta omställningen till fossilfri fordonsflotta har regeringen infört en ny skattereduktion för arbets- och materialkostnader vid installation av laddstationer till elfordon. De nya reglerna börjar gälla från och med 1:a januari 2021. Skattereduktionen liknar den som finns för rut- och rotavdrag och hanteras av installatören. Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material och dras av direkt vid köpet. Om man kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt man har betalat in under året och vilka andra avdrag som har gjorts. Läs mer om skattereduktion för Grön teknik på skatteverket.se.

Varför ska du använda en laddstation?

4 goda skäl till att installera en eRange laddstation!

1. Tillförlitlig laddning
En laddstation är, till skillnad från vanliga eluttag, gjorda för att klara höga effekter under lång tid. Installationen sker alltid av en certifierad installatör. Därmed får man också ett ”kvitto” på att allt ser bra ut bakom väggen.

2. Effektiv laddning
Förutom att det är säkrare med en laddstation kan du också ladda med högre effekt, alltså snabbare.

3. Korrekt redovisning av elförbrukning
Vid försäljning av fastigheten eller vid redovisning av el som drivmedel för en tjänstebilsförare är korrekt redovisning av elförbrukningen ett måste. Alla Installerat och Klart-paket innehåller energimätare.

4. Prisbelönade laddboxar
Europas största bilägarorganisation, ADAC, har utsett en av DEFAs laddstationer till den bästa på marknaden på grund av dess höga säkerhet, användarvänlighet och tillförlitlighet.

Köp den på närmaste Hedin Bil anläggning.