Vi rådger till ett smart bilköp

Våra rådgivare hjälper dig göra ett smart bilköp

Vi på Hedin Bil brinner för våra kunder, yrke och bilar. Våra rådgivare drivs utav fordon, affärer och kundmöten. Du som kund hos oss kan förvänta dig hög kompetens och engagemang från våra rådgivare. Rådgivarna finns på plats för dig och ditt fordon. Det viktigaste för oss är att din upplevelse och bilaffär blir enkel, trygg och prisvärd.

Möta våra kunders förväntningar

Våra ambitioner är att alltid möta våra kunders förväntningar, för att kunna göra detta utbildas våra rådgivare för att kunna tillgodo se kundernas förväntan. Rådgivarna får både utbildning och erfarenhet från branschen så du kan förvänta dig en hög kompetensnivå kring bland annat kostnadsfrågor, tjänstebilar, personbil, transportbilar och skatteregler för ditt köp. Vi är i en bransch som ständigt utvecklas och därför är det viktigt att vi lär oss utav varandra och varandras kompetens. Vi är ett företag som växer tillsammans vars främsta mål att hjälpa dig som med en trygg affär.

Förändringar inom bilmarknaden

Under år 2021 kommer en rad med nya förändringar att tillkomma när vi pratar om skatten på bilar och det är inte alltid lätt att hänga med på vad som faktiskt sker. Därför ser vi till att våra rådgivare är engagerade i dig som kund kring dina funderingar. Utöver skatteregler utvecklas bilbranschen ständigt och det tillkommer nya riktlinjer som ständigt måste följas. Du kan luta dig tillbaka och lita på att våra pålitliga rådgivare gör det bästa för dig och din bil. 

Från bilköp till verkstad

Våra rådgivare är tillgängliga för dig och din bil direkt, skriv till oss i chatten, ring oss eller kom in till din närmaste anläggning. Tillsammans väljer vi ut en bil som passar just dig och dina behov. Är det en bil du ska köra privat eller i tjänst så har vi våra experter på plats som alltid är uppdaterade med alla krav, regler och lagar kring bilägandet. Service, serviceavtal, verkstad, däckhotell och all typ av tillägg hjälper vi till med, vi ser tillsammans till att din bil blir väl omhändertagen. 

Brett utbud av bilar

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bilbranschen vill vi förmedla er kunder en känsla av trygghet, en bilhall med rådgivare som lyssnar på just dig. Vi jobbar tätt ihop som ett team där vi lär oss utav varandra. Med tanke på vårt breda sortiment är utveckling och kompetens något vi ser till att alltid underhålla, vi är experter på allt kring din bil.