BAVARIA

Bavaria – din BMW & MINI-återförsäljare

Bavaria är en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare, med anläggningar i både Sverige och Norge. Bolaget har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Skellefteå, Luleå, Östersund, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria är sedan 2017 en del av Hedin-Bil koncernen. Bavaria ingår sedan ett par år i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag av Hedin Mobility Group, tillsammans med Hedin Performance Cars som säljer och servrar Porsche. Även tillsammans med GS Bildelar som är en av Norges största leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW.

Bavaria har funnits sedan 1996 och deras viktigaste kärna har alltid varit att erbjuda en unik service, möta kundens behov, för att överträffa alla förväntningar och alltid ge goda kundupplevelser.

Hos Bavaria kan du köpa nya BMW och MINI samt begagnade bilar. Här kan du privatleasa eller företagsleasa bilar till kampanjpriser, Teckna förmånligt serviceavtal och servra hos en auktoriserad verkstad.

Besök Bavarias svenska site på bavariabil.se eller den norska siten på bavaria.no.

HITTA DRÖMBILEN

Hedin Bil är en av nordens största återförsäljare av nya och begagnade bilar. Med över 30 bilmärken och alltid tusentals bilar i lager har vi något för alla. Och det viktigaste av allt - vi har något för just dig!