Om Hedin Bil

Välkommen till Hedin Bil

Vi är ett fullserviceföretag, det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som Rulla ut-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

Vår storlek borgar för din trygghet. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss på någon av våra många anläggningar runt om i Sverige. Hedin Bil är belägna från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Varmt välkommen in till oss!

Miljöpolicy

Vårt företag skall tillse att gällande lagar, bestämmelser och övriga krav alltid följs. Vi skall vidta åtgärder för ständig förbättring för minskad miljöbelastning samt att förebygga föroreningar. Det är också viktigt att uppmuntra alla medarbetare att aktivt delta i företagets miljöarbete. Miljöfarliga ämnen skall omhändertas och återvinnas eller bearbetas på ett långsiktigt och miljömässigt korrekt sätt. I första hand skall vi välja leverantörer med miljömässigt bra och godkända produkter och som själva aktivt arbetar med att minska sin miljöbelastning där det är ekonomiskt försvarbart.

Övergripande Miljömål

Minska företagets osorterade avfall genom effektiv sortering av eget avfall, så att detta är uppdelat i de fraktioner som mottagaren kan omhänderta.Minskad energiförbrukning. Kvalitets- och miljöfrågorna är två mycket viktiga områden i Hedin Bils strävan att ta hänsyn till koncernens samtliga intressen i hela sin affärsverksamhet. Effektiva och stabila processer är viktiga i Hedin Bils arbete med att säkerställa en hög kvalitet. Miljöarbetet bedrivs i huvudsak ute i våra dotterbolag med filialer och ingår som en naturlig och integrerad del i Hedin Bils övergripande miljöpolicy i sin verksamhet. Detta förutsätter samtliga medarbetares engagemang och delaktighet samt en fortlöpande kompetensutveckling.

VD Har ordet

Anders Hedin Invest ABs årsredovisningar

2015 – Läs årsredovisningen i digital version (öppnas i nytt fönster) (PDF)
2015 – Read annual report in english online (open in new window) (PDF)
2014 – Läs årsredovisningen i digital version (öppnas i nytt fönster)

 

Click this