Glasreparationer

Har du en skadad eller sliten vindruta? Gör ett smart val och låt oss laga eller byta den.

De allra flesta av våra verkstäder erbjuder alla typer av glasreparationer och rutbyten. Boka tid enkelt och när det passar dig här

Vindrutan är en viktig del av bilens konstruktion och de många säkerhetssystem som finns i bilarna idag. Därför är det extra viktigt att den tas om hand på rätt sätt och så som biltillverkaren har tänkt.

Att låta oss som auktoriserad verkstad laga ditt stenskott eller byta din vindruta är därmed ett smart val. För oss är det glasklart vilken metod, vilken ruta och vilket lim som biltillverkaren rekommenderar för att just din bil ska fungera som den ska och så säkert som möjligt.

Just nu är det lite extra förmånligt att låta oss laga eller byta vindrutan:

Har du haft otur och fått ett stenskott? Vi lagar det utan extra kostnad*

Behöver rutan bytas? Du får 500 kr rabatt på självrisken när du byter vindruta hos oss*

Våra bilglasmästare har lång erfarenhet både av att laga stenskott och byta vindrutor och kan avgöra om vindrutan går att laga eller om den behöver bytas ut.

Är det en mindre skada räcker det ofta med att laga rutan vilket går snabbt och självrisken är ofta låg. Därför är det bra att ta kontakt med oss så snabbt som möjligt efter att skadan uppkommit för att undvika att skadan förvärras. Har du ett stenskottsplåster är det ett bra sätt att skydda ditt stenskott i väntan på reparation.

Så gör ett smart val och låt oss ta hand om din bil även när det gäller glasreparationer och rutbyten. Vi ser fram emot att ta hand om din bil.

* Gäller tom 2020-05-31, för privatägda bilar och för dig med en giltig glasförsäkring .