Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Glasreparationer

Har du en skadad eller sliten vindruta? Då är det klokt att låta oss reparera eller byta den, för säkerhetens skull. Just nu utan extra kostnad*.

De allra flesta av våra verkstäder erbjuder alla typer av glasreparationer och rutbyten. Boka tid enkelt och när det passar dig här

Vindrutan är en viktig del av bilens konstruktion och de många säkerhetssystem som finns i bilarna idag. Därför är det extra viktigt att den tas om hand på rätt sätt och så som biltillverkaren har tänkt.

Att låta oss som auktoriserad verkstad laga ditt stenskott eller byta din vindruta är ett smart val. Vi vet vilken metod, vilka delar och vilket lim som varje biltillverkare rekommenderar för att just din bil ska fungera som den ska.

Har du haft otur och fått ett stenskott? Just nu lagar vi det utan extra kostnad*.

Våra bilglasmästare har lång erfarenhet både av att laga stenskott och byta vindrutor och kan avgöra om vindrutan går att laga eller om den behöver bytas ut.

Är det en mindre skada räcker det ofta med att laga rutan vilket går snabbt och självrisken är ofta låg. Därför är det bra att ta kontakt med oss så snabbt som möjligt efter att skadan uppkommit för att undvika att skadan förvärras. Har du ett stenskottsplåster är det ett bra sätt att skydda ditt stenskott i väntan på reparation.

* Gäller tom 2019-12-31 och för dig som har en giltig glasförsäkring.