Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Tillbehör och däck hos Hedin Bil

Tillbehör & däck

Vårt stora utbud av tillbehör är det som verkligen anpassar ditt fordon efter dina behov. Rätt tillbehör kan förhöja upplevelsen av den nya bilen och göra den mer personlig. Eller så gör rätt tillbehör att bilen får ut sin fulla potential. Oavsett vad du behöver finns det hos oss!

Vi har allt ifrån den där viktiga isskrapan som matchar din nya Mercedes till takboxen som följer med dig, din familj och din Kia Optima på fjällsemestern. Eller så behöver bilen du kört några år lite omvårdnad i form av nya torkarblad eller hjulmuttrar. Vi vågar påstå att vi har det mesta du kan behöva vare sig du som privatperson kör några mil om året i en mindre bil, eller om du är en hantverkare som behöver skräddarsydd inredning till skåpbilen.

Hör av dig till din närmaste anläggning så hjälper vi dig hitta det du söker!

Utrusta din bil så den verkligen blir din

Övriga tillbehör

Med rätt tillbehör finns inga gränser för vart din bil kan ta dig. Vi har allt ifrån den där viktiga isskrapan som matchar din nya Mercedes till takboxen som följer med dig på fjällsemestern.

Förenkla dina inköp

Ibland kan det vara praktiskt att kunna dela upp betalningen av de nya vinterhjulen, eller den där takboxen som löser skidresans packningsutmaning. Då finns vårt kombinerade betal- och kreditkort som en enkel lösning.

Dags att tänka på hjulskifte

Vi har ett stort sortiment av däck till bra priser och dessutom lång erfarenhet som gör att vi kan ge dig goda råd på vägen.