Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Aktuella kampanjer - Däck

10% rabatt på vinterdäck från Kumho Tyre och Cooper

Erbjudandet gäller tom 30 november 2019 och kan ej kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller värdecheckar.

Mer om Cooper Tires

Cooper Tires har avancerat till världens trettonde största däcktillverkare. Företaget som grundades redan 1914 har av många amerikanska branschtidningar bedömts som ett av Amerikas mest välskötta företag. Något som grundar sig på den starkt uttalade kvalitetsfilosofin som genomsyrar allt från informationsmaterial till produkter.

Efter förvärvet av brittiska Avon Tyres 1997, har marknadsandelen ökat kraftigt även i Europa. Avons tävlingstraditioner och styrka inom specialdäck (för t.ex. Rolls Royce och Bentley) har naturligtvis varit draghjälp vid lanseringen av de nya däcken. Men den starkaste förklaringen till den snabba framgången ligger förstås i den höga kvaliteten, det träffsäkra programmet och inte minst den konkurrenskraftiga prisnivån.

Cooper fortsätter att investera i Europa. Mycket resurser läggs på utveckling av nya däck som möter upp europeiska krav. Kort sagt; Cooper har idag idag ett mycket starkt och heltäckande däckprogram.

Mer om Kumho Tyre

Kumho Tyre är en sydkoreansk däcktillverkare som har tillverkat däck med rimliga priser och god prestanda sedan 1960-talet. Företagets gedigna erfarenhet kring däck kommer framförallt ifrån tävlingar och de har bland annat varit leverantörer till 24-timmarsloppet på Le Mans. Idag är Kumho Tyre ett väl etablerat varumärke och ett av de tio största däckföretagen i världen.

Kumho Tyre utmärker sig med riktigt bra grepp på både torra och våta vägbanor och med en mycket precis styrförmåga. Tack vare slitbanemönstret fördelas vattnet på ett sätt som förbättrar säkerheten och förhndrar vattenplaning avsevärt.

Hitta närmsta anläggning

Vi har över 70 anläggningar runt om i hela Sverige. Vi erbjuder allt ifrån nybilsförsäljning, begagnat, service- & verkstad samt reservdelsförsäljning.

Se alla anläggningar