Allt om däck hos Hedin Bil

Däck

Vi hjälper till med allt kring däck och hjul

Hjulskifte, förvaring på däckhotell, hjulinställning och ett stort sortiment av däck och hjul - vi hjälper dig med allt kring däck och hjul för att ditt bilägande ska vara så enkelt, smidigt och säkert som möjligt.

Vill du boka tid för hjulskifte eller plats på vårt däckhotell på någon av våra verkstäder? Det gör du snabbt smidigt och enkelt via vår verkstadsbokning online.

Hjulinställning - viktig för däckens livslängd

När gjorde du en hjulinställning senast? Är det snart ett år sedan eller om du kört i en kant eller störe håla senaste tiden är det dags igen.

Med rätt hjulinställning minskar både däckslitaget och bränsleförbrukningen och dina däck får längre livslängd samtidigt som både säkerheten och komforten ökar.

Felaktig hjulinställning kan uppstå när du kör på en kant, ett pott hål eller liknande. Även vid allvarligare incidenter som olyckor kan hjulinställningen påverkas. Vi rekommenderar att göra en hjulinställning varje år för att vara säker på att inställningen är rätt.  När du bokar hjulinställning hos oss ingår både uppmätning och analys av nuvarande inställning samt alla justeringar. Hjulinställning kostar från 1 299 kr.

Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Dessutom finns våra duktiga däckexperter tillgängliga för att guida och ge råd så att du hittar de produkterna och tjänsterna som passar bäst för just dig och din bil.

Låt oss byta däck på bilen

När våren och sommaren är på ingång och vi har lämnat vintern bakom oss är det dags att byta till sommardäck på bilen. Varje säsong skiftar vi hjul på tusentals bilar. Låt oss hjälpa även dig med hjulskiftet på din bil så får du mer tid till annat. Hjulskifte kostar från 450 kr.

Däckhotell - enkelt och bekvämt

Checka in dina däck på något av våra däckhotell. Vi rengör, kontrollerar slitage, byter dina däck och lovar de bästa förhållandena för att dina däck ska hålla så länge som möjligt - svalt, torrt och mörkt.

Du sparar helt enkelt tid, plats och arbete. Läs mer om våra däckhotell här.

Det är viktigt att välja rätt däck till sin bil

I vårt nordiska klimat är valet av rätt däck, både sommar- och vintertid, en viktig fråga. Vi har ett stort sortiment av däck till bra priser och dessutom lång erfarenhet som gör att vi kan ge dig goda råd på vägen.

Bilens däck är din enda kontakt med vägen när du kör – och varje kontakyta är ungefär lika stor som en hand. Med andra ord är det viktigt att du kör runt med bra däck som passar dig och din bil året runt. För din och din omgivnings säkerhet.

Hitta din närmsta anläggning

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Välkommen att kontakta oss - du hittar din närmsta anläggning  här