Allt om däck hos Hedin Bil

Däck

Vi hjälper till med allt kring däck och hjul

Har du ont om plats hemma? Vi hjälper dig gärna att både byta och förvara dina däck. Allt för att du ska få en så trygg och enkel vardag som möjligt.

Vill du boka tid för hjulskifte eller plats på vårt däckhotell på någon av våra verkstäder? Det gör du snabbt smidigt och enkelt via vår verkstadsbokning online.

Det är viktigt att välja rätt däck till sin bil

I vårt nordiska klimat är valet av rätt däck, både sommar- och vintertid, en viktig fråga. Vi har ett stort sortiment av däck till bra priser och dessutom lång erfarenhet som gör att vi kan ge dig goda råd på vägen.

Bilens däck är din enda kontakt med vägen när du kör – och varje kontakyta är ungefär lika stor som en hand. Med andra ord är det viktigt att du kör runt med bra däck som passar dig och din bil året runt. För din och din omgivnings säkerhet.

Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Dessutom finns våra duktiga däckexperter tillgängliga för att guida och ge råd så att du hittar de produkterna och tjänsterna som passar bäst för just dig och din bil.

Har du ont om plats hemma? Läs mer om vårt däckhotell här

Hitta din närmsta anläggning

Välkommen att kontakta oss - du hittar din närmsta anläggning  här