Däckförvaring på däckhotell

Enkel & bekväm förvaring av dina hjul

Att förvara dina däck på något av våra däckhotell är ett smart val. Du sparar både tid, plats och arbete och kan dessutom vara säker på att dina däck tas om hand på allra bästa sätt. Det är enkelt och smidigt för dig och bekvämt för dina däck.

Just nu bjuder vi på första säsongen på vårt däckhotell när du köper en komplett uppsättning hjul hos oss**.
I vår webbshop hittar du vårt sortiment av däck och kan smidigt och enkelt beställa nya däck för leverans hem eller till någon av våra anläggningar.

Vi ser till att förvara dina däck på rätt sätt

För att däcken ska hålla så bra och så länge som möjligt är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

Vad ingår i vårt däckhotell?

Vi erbjuder tre nivåer på våra däckhotellspaket; Brons, Silver och Guld. Oavsett vilket paket du väljer så ingår alltid rengöring av både däck och fälgar, kontroll av mönsterdjupet samt hjulskifte. Dessutom håller vi koll på om dina däck bör bytas ut och hjälper dig självklart att hitta nya däck om du så önskar. Vi på Hedin Bil har lång erfarenhet av att hitta rätt däck till rätt bil och har ett stort sortiment.

Vilket paket passar dig och din bil bäst?

Bronspaket
Vårt bronspaket innehåller förvaring, hjulskifte och grovtvätt av dina hjul samt kontroll av mönsterdjupet.

Silverpaket*
Vårt silverpaket innehåller förvaring, hjulskifte, grovtvätt av dina hjul, kontroll av mönsterdjupet och balansering.

Guldpaket*
Vårt guldpaket innehåller förvaring, hjulskifte, kontroll av mönsterdjupet, balansering, handtvätt av hjul och vaxning av fälgar.

Vad kostar det att förvara däcken på våra däckhotell?

Däckhotell kostar från 995 kr/säsong, skriv till oss i chatten eller kontakta din anläggning för mer information.

Var kan jag förvara mina däck?

Alla våra anläggningar erbjuder däckhotell. Du hittar din närmsta anläggning här.

*Silver- och Guldpaketet erbjuds på våra anläggningar i Göteborgs- och Stockholmsområdet. Se däckhotell pris ovan.

**Erbjudandet avser fri förvaring första säsongen och har ett värde på 545-1045 kr beroende på vart i landet köpet genomförs. Kostnad för hjulskiftet (450 kr) tillkommer och betalas av kunden. Gäller vid köp av fyra kompletta hjul (sommar eller vinter). Gäller tom 31/12 2021 med reservation för fullbokning.