Citroën ë-C4


Pris
459 990 KR

Privatleasing

3 599 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 208 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Citroën ë-C4 – 100 % Elektrisk

Den nya och moderna ë-C4 har skapats för att ge dig den bästa körupplevelsen. Den garanterar hög komfort och tyst körning som stänger ute alla ljud och stress. Designen är utformad för att skapa en elegant och kraftfull känsla. Du kan hitta små, exklusiva detaljer som visar att den är 100 % elektrisk.

Effektiv körning

Förvänta dig en rogivande och mjuk körning utan vibrationer, ryck och inget utsläpp. Batteriet på 50 kWh ger dig en körsträcka upp till 35 mil vid full laddning. Det finns en garanti på batteriet, antingen 8 år eller 16.000 mil. Bilen får inte dra släp, men kan lasta upp till 75 kilo på taket. Självklart kommer den nya Citroën ë-C4 med enkla och praktiska laddningslösningar. När du laddar din e-C4 hemma är den utrustad med en ombordladdare som klarar upp till 7 kilowatts (kW) effekt, det finns en 11 kW ombordladdare som tillval för den som föredrar att ladda snabbare. Vid laddning via en snabbladdare kan bilen hantera 100 kW som mest, ladda 80 % av batteriet på endast 30 minuter. När du öppnar upp laddningsluckan kan du se en lampa som visar olika färger så du tydligt och lätt kan följa hela laddningsförloppet. Du kan självklart följa laddningen genom MyCitroën appen också. Du kan välja mellan tre körlägen: Feel, Shine och Shine Exclusive med olika grader av komfort och teknik.

Tekniken står i fokus

E-C4 levererar en hög teknikklass. Den är utrustad med allt du kan tänka dig i form av förarassisterande system och annan ny teknik. Den har allt från autobroms med en kökörningsfunktion, döda vinkel-varnare till trådlös laddning av mobiltelefon. Det finns en 10" pekskärm som är tydlig och lätt att läsa av, den visar statistik om elförbrukningen och optimerar din körning. Pris: 459 990 kr inkl klimatbonus

Är du redo att uppleva Citroën ë-C4? Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer vi.

Kontakta säljare → Utrustning: (urval)
  • 10" pekskärm (Apple CarPlay)
  • Säkerhetsbroms autobroms från 5 till 85 km/h
  • Parkeringssensorer bak
  • 380 liter bagageutrymmet
  • 5" Digital förardisplay
  • Automatiska vindrutetorkare
  • 11 kW Ombordladdare

Privatleasing

Månadskostnad 3 599 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 208 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning