Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

VÅRA DÄCK OCH FÄLGMÄRKEN

Välkända varumärken på Hedin Bil

Hos oss på Hedin Bil värdesätter vi våra kunder och er säkerhet, därav erbjuder vi dig varor som är noga utvalda av oss på Hedin Bil. Våra produkter hittar du på vår webbshop och nedan finner du de välkända varumärken som vi erbjuder. Du kan på ett smidigt och tryggt sätt handla hos oss.

WEBBSHOP DÄCK


logo 

Alutec - Tyska Alutec producerar i huvudsak aluminiumfälgar med fokus på hög kvalitet. Alutec grundades först 1996 och därav har en innovativ och modern design. Både Alutec och Rial ägs utav samma bolag.

 

logo 

Rial - Kvalité, säkerhet och tradition – det är de värden som definierar varumärket RIAL. Deras produkter ger inte bara ditt fordon ett individuellt uttryck – de tjänar också som en pålitlig partner på vägen.

 

logo 

Fondmetal - Exakta egenskaper har gjort Fondmetal till ledande inom lättmetallfälgar i många år: den höga kvaliteten på sina produkter, certifiering, teknisk mentalitet förvärvad på racingbanor över hela världen, top modern produktion, anläggningens flexibilitet, tillförlitlighet och hastighet.

 

logo 

Special Wheels - Är Nordens största oberoende fälgleverantör. Med oöverträffad servicenivå och högsta kompetens erbjuder vi de snyggaste fälgarna och det bredaste sortimentet på den nordiska marknaden. Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993.

 

logo 

Continental - Arriving safely and comfortably. Continental tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. Continental grundades 1871 och är ett multinationellt företag som tillverkar säkra, effektiva och prestandainriktade däck för personbilar, kommersiella fordon och tvåhjulingar.

 

logo 

Cooper - Är idag ett välkänt kvalitetsbegrepp både bland allmänhet och branschfolk. Företaget grundades 1914 och har av många amerikanska branschtidningar bedömts som ett av Amerikas mest välskötta företag. Produktionen sker i egna fabriker runt om i världen och en stor andel av de däck som säljs i Sverige produceras i Europa.

 

logo 

Goodyear - Safety together. En av världens största och äldsta däckproducenter, tog sitt namn som hyllning till Charles Goodyear som uppfann vulkaniseringsprocessen, grundades i Ohio, USA 1898. Kärnvärden i varumärket kännetecknas av Innovation och säkerhet. Exempel på detta är det punkteringssäkra däcket, Run-On-Flat en revolution i däckhistorien, det första hjulet på månen. Goodyear är också alla tiders vinnare i Formel 1. Mer än 350 segrar!

 

logo 

Hankook - Förnyad framtid och förverkligad innovation. Hankook Tire kommer bli ”The future Driving Innovator” genom att förverkliga kundens viktigaste åsikter och presentera ett bättre liv genom innovation. En trygg och behaglig körupplevelse är något som varje bilförare förväntar sig, och detta är Hankook största utmaning.

 

logo 

Kumho - 60 miljoner däck per år. Kumho Tyre är idag en av världens största däcktillverkare och producerar ca 60 miljoner däck per år. Kumho Tyre etablerades i början på 1960-talet och har sedan dess haft en dynamisk expansion på världsmarknaden. Kumho levererar även däck till Formel 3 racing.

 

logo 

Michelin - A better way forward. Michelins mission är att bidra till att förbättra hållbara transporter genom att utveckla, tillverka och sälja däck till alla typer av fordon. Michelins huvudkontor ligger i Clermont-Ferrand i Frankrike.

 

logo 

Nokian - Specialist på nordiska förhållanden. Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen: Produkter som ger mervärde för kunder och konsumenter. Norden är huvudmarknaden.

 

logo 

Pirelli - Power is nothing without control. Företaget fokuserar främst på högprestanda-segmenten som karakteriseras av framstående teknologi och hög prestanda. I dessa segment har Pirelli skapat sig en ledarposition både gällande bil- och motorcykeldäck. Pirelli har sitt säte i Milano, Italien.

 

logo 

West Lake - Däck du kan lita på, varje dag. Om du vill ha säkra däck, som dessutom är skapade med den senaste teknologin, finns det många anledningar att välja just däck från Westlake. Westlake Tires tillhör Zhongce Rubber Group Co som grundades 1958 och är idag en av Kinas största däckproducenter.

 

logo 

Gislaved Gislaved - En grepp expert vid din sida. Gislaved står för 110 års erfarenhet med fokus på däck för svåra väglag. Däckens svenska arv och särskilda målgrupp garanterar att Gislaved uppfyller höga skandinaviska krav. Gislaveds ledande position flyttas hela tiden fram genom kontinuerlig utveckling av nya, förbättrade mönster för däck till personbilar, SUV:ar och skåpbilar.

WEBBSHOP DÄCK