Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

ATT VÄLJA RÄTT DÄCK

Vad är viktigt att tänka på i valet av däck?

Kör du mest långa sträckor på motorväg kan det vara skönt med ett däck som ger bästa möjliga komfort – bra rullmotstånd minskar dessutom bränsleförbrukningen och påverkan på miljön. Kör du mest i stadstrafik bör du välja ett däck med den bästa bromsförmågan.

Hitta dina däck i vår webbshop

Vi på Hedin Bil har lång erfarenhet av olika typer av däck och ett tätt samarbete med både biltillverkare och däcktillverkare vilket gör att vi kan guida dig fram till det bästa alternativet för just din bil och dina behov.
I vår webbshop hittar du vårt sortiment av däck, fälg och kompletta hjul och kan på ett smidigt och enkelt sätt beställa nya däck till någon av våra anläggningar eller för hemleverans.

Webbshop Däck

 

Byt dina däck i tid!

Att byta däck i tid är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet på vägen. Däck slits med tiden och förlorar gradvis sitt grepp och förmåga att hantera olika väderförhållanden. Genom att byta däck i tid minskar risken för olyckor och förbättrar man både köregenskaper och bränsleeffektivitet. Det är också viktigt att regelbundet kontrollera däckens lufttryck och slitage för att upptäcka eventuella problem i tid.

Boka hjulskifte