Transportbilar

Köp transportbil hos Hedin Bil

Som en av Sveriges största återförsäljare av transportbilar ger vi dig tips och råd inför ditt nästa köp. Hos Hedin Bil hittar du ett brett utbud av olika transportbilar och varumärken som t.ex. Ford, Mercedes, Renault, Fiat m.m.

Är du ansvarig för inköp av företagsbilar och intresserad att läsa mer om Hedin Bils finansieringsalternativ och andra tjänster för företagare - läs mer på vår företagssida.


Nyheter för transportbilar

Regeringen ger Transportstyrelsen i uppdrag att utforma försöksverksamhet med tyngre lastbilar på B-körkort

Transportstyrelsen får i uppdrag att utforma en försöksverksamhet där det blir möjligt att ansöka om att få köra tyngre lastbilar, som drivs av alternativa bränslen, på B-körkort. Ta den av pressmeddelandet.

Transportbilar som passar dig

Hos Hedin Bil finner du ett oslagbart utbud av transportbilar som får jobbet gjort.

Hedin Bil är auktoriserad återförsäljare och servicepartner för ett stort antal märken. Det gör att du hos oss kan hitta en transportbil i alla prisklasser, som passar ditt och företagets behov.

Skåpbil för alla behov

Skåpbilen är till för dig som behöver bra med utrymme med en till tre sittplatser. I en skåpbil kan du sitta fem personer med gott om utrymme där bak. Medans transportbil är för dig som behöver en storlek större modell med extra utrymme men med mindre sittplatser. Vi hjälper dig hitta den skåpbil som är bäst som dig och ditt företag.

Vilken pickup ska man köpa?

Hos oss finner du även ett stort antal med pickuper. Du kan välja mellan flera olika bilmärken som erbjuder både öppet flak eller stängt. En pickup passar alla företag inom jordbruk, entreprenad, skogsbruk, verkstadsindustri. Vi hjälper dig att hitta rätt pickup som passar just dina behov. Hos oss får du även hjälp med påbyggnader och speciallösningar.

På Hedin Bil säljer vi bland annat Mercedes-Benz, Ford, Fiat, Nissan, Renault, Opel, Isuzu, Dodge, Ram Truck, Citroën och Dacia.

Läs mer om finansiering av företagsbilar