Våra verkstadstjänster

Gör ett smart val. Serva din bil hos oss

 

Varje år servar vi hundratusentals bilar och vet förmodligen mer om din bil än de flesta. Som auktoriserad servicepartner för ett stort antal märken har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice. Vi har också bestämt oss för att det ska vara lite extra fördelaktigt och tryggt att vara kund hos oss och erbjuder därför flera förmåner och en prisgaranti på all bilservice och reparationsarbeten. Läs mer om vad vår Prisgaranti på bilservice innebär här.

boka service

Möjlighet till hyrbil vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök erbjuder vi tillsammans med MABI Hyrbilar möjlighet att hyra en bil under tiden din är på verkstaden. Med en hyrbil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som behöver en bil under tiden din bil är på service. Hyrbil i samband med verkstadsbesök bokas enkelt via vår service-bokning online.

Vilka märken är vi auktoriserade för?

Alla våra anläggningar är auktoriserad verkstad för en eller flera bilmärken. Följande märken har vi auktorisation för:

Abarth, Alfa Romeo, Cadillac, Chevrolet, DS, Dacia, Dacia Transportbilar, Dodge, Fiat, Fiat Transportbilar, Ford, Ford Transportbilar, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, Jeep, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Transportbilar, Mercedes-Benz Lastbilar, Mercedes-AMG, MG, Nissan, Nissan Transportbilar, RAM, Renault, Renault Transportbilar, Smart, Subaru.

boka tid på våra verkstäder

Dela upp din betalning smidigt med Resurs Bank

Med Resurs Bank och Hedin Bil kan du nu välja hur du vill hantera betalningen för verkstadstjänster eller köp av nya däck – helt enligt din egen takt och behov. Genom detta samarbete erbjuds du flexibilitet vid fakturering, vilket innebär att du kan göra ditt val när du mottar din första faktura, som vanligtvis skickas ut i slutet av nästa månad efter att tjänsten utförts.

Läs mer om Resurs Bank