Våra verkstadstjänster

Gör ett smart val. Serva din bil hos oss

Varje år servar vi hundratusentals bilar och vet förmodligen mer om din bil än de flesta. Som auktoriserad servicepartner för ett stort antal märken har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice. Vi har också bestämt oss för att det ska vara lite extra fördelaktigt och tryggt att vara kund hos oss och erbjuder därför flera förmåner och en prisgaranti på all bilservice och reparationsarbeten. Läs mer om vad vår Prisgaranti på bilservice innebär här.

boka service


Möjlighet till hyrbil vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök erbjuder vi tillsammans med MABI Hyrbilar möjlighet att hyra en bil under tiden din är på verkstaden. Med en hyrbil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som behöver en bil under tiden din bil är på service. Hyrbil i samband med verkstadsbesök bokas enkelt via vår service-bokning online.

Vilka märken är vi auktoriserade för?

Alla våra anläggningar är auktoriserad verkstad för en eller flera bilmärken. Följande märken har vi auktorisation för:

Abarth, Alfa Romeo, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Citroen Transportbilar, DS, Dacia, Dacia Transportbilar, Dodge, Fiat, Fiat Transportbilar, Ford, Ford Transportbilar, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, Jeep, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Transportbilar, Mercedes-Benz Lastbilar, Mercedes-AMG, MG, Mitsubishi, Mitsubishi Transportbilar, Nissan, Nissan Transportbilar, Opel, Opel Transportbilar, RAM, Renault, Renault Transportbilar, Smart, Subaru. 

boka tid på våra verkstäder