Erbjudande på verkstadstjänster

25 % rabatt på service och tilläggsarbeten

Just nu har vi 25 % rabatt på service och tilläggsarbeten i samband med service.

Utöver service erbjuder vi även glasreperationer, byte av torkarblad, AC-service
och mycket mer. Se till att din bil är rustad för vinterns resor.
 
Boka enkelt tid online. 

Erbjudandet gäller ej på däck & hjul och enbart på bilar som är 4 år eller äldre.

 

Gör ett smart val. Serva din bil hos oss.

Varje år servar vi hundratusentals bilar och vet förmodligen mer om din bil än de flesta. Som auktoriserad servicepartner för ett stort antal märken har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice. Vi har också bestämt oss för att det ska vara lite extra fördelaktigt och tryggt att vara kund hos oss och erbjuder därför flera förmåner och en prisgaranti på all bilservice och reparatiopnsarbeten. Läs mer om vad vår Prisgaranti på bilservice innebär här.

boka service

Möjlighet till hyrbil vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök erbjuder vi tillsammans med MABI Hyrbilar möjlighet att hyra en bil under tiden din är på verkstaden. Med en hyrbil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som behöver en bil under tiden din bil är på service. Hyrbil i samband med verkstadsbesök bokas enkelt via vår servicebokning online.

Vilka märken är vi auktoriserade för?

Alla våra anläggningar är auktoriserad verkstad för en eller flera bilmärken. Följande märken har vi auktorisation för:

Abarth, Alfa Romeo, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Citroen Transportbilar, DS, Dacia, Dacia Transportbilar, Dodge, Fiat, Fiat Transportbilar, Ford, Ford Transportbilar, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, Jeep, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Transportbilar, Mercedes-Benz Lastbilar, Mercedes-AMG, MG, Mitsubishi, Mitsubishi Transportbilar, Nissan, Nissan Transportbilar, Opel, Opel Transportbilar, RAM, Renault, Renault Transportbilar, Smart, Subaru.

 

boka tid på våra verkstäder