Våra samarbetspartners

Hedin Bil är en helhetsleverantör. Vi hjälper dig med hela bilköpet, från att hitta drömbilen, betala för den och sedan ta hand om den.

För att erbjuda våra kunder ett enkelt liv med bilen, både före, under och efter köpet - så arbetar vi tillsammans med ett antal partners. Några är bolag inom vår koncern och några är bolag vi har långa samarbeten med. Tillsammans strävar vi efter att ge våra kunder mervärden i allt från det stora till det lilla.

Hedin Bil Finans

Hedin Bil Finans är ett samarbete mellan Hedin Bil och DNB Finans.Tillsammans erbjuder vi olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för både nya och begagnade bilar.

Läs mer om Hedin Bil Finans

Hedin Bil Försäkring

Hedin Bil Försäkring är ett samarbete mellan Hedin Bil och If Skadeförsäkring AB. Tillsammans utvecklar och erbjuder vi försäkringsprodukter som gör gör livet med bilen enklare.

Mer om Hedin Bil Försäkring

Carplus - Privatleasing

Tillsammans med Carplus erbjuder Hedin Bil privatleasing av personbilar. Att privatleasa eller finansiera bil genom Carplus är ett bekvämt och prisvärt alternativ till traditionellt bilägande. Du betalar en låg månadskostnad - och får ett enkelt bilägande.

Mer om Carplus

Unifleet - Företagsbil Online

Unifleet är ett helt nytt sätt att ha företagsbil. Allt sker online, från bilinköp till körjournal och fakturahantering. Unifleet erbjuder operationell leasing med garanterat restvärde, tar hand om all administration och samlar kostnaden på en månadsfaktura. Du har full kontroll på bilpark, tjänsteresor och kostnader genom Unifleets app och webbportal. Det är precis så enkelt och smidigt det kan bli att ha företagsbil.

Upptäck Unifleet

Carbuy - enkelt bilköp online

På Carbuy beställer och köper du din bil online. I 3 år så ingår service, fabriksgaranti, försäkring och fri vägassistans. Kompletta vinterhjul är med i köpet, samt hjulförvaring och två hjulskiften per år. Efter 3 år så väljer du om du vill byta bil, eller behålla den. Det är ett enkelt, smart och tryggt bilägande.

Upptäck Carbuy

Mabi Hyrbilar

Mabi är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. På flera av våra anläggningar erbjuder vi biluthyrning tillsammans med Mabi för både privatpersoner och företag.

Läs mer om Mabi Hyrbilar