Lastbilar

Hedin Trucks – Ett smart koncept

Vi lovar trygghet och tillgänglighet. Hos oss hittar du fullserviceanläggningar på flera orter i Sverige. Här erbjuder vi 24 h service och har alltid jourbilar tillgängliga om det önskas. Med vår långa erfarenhet, från 1985, av lastbilar är vi experter inom området. Gör ett smart lastbilsköp!

Vårt breda utbud av lastbilar och djupa expertis ger dig mer. Mer körglädje. Mer trygghet. Mer tillgänglighet. Mer stil. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer enkelt. Mer automatiserat. Mer överblick. Mer kontroll. Mer effektivitet. Mer för dig – helt enkelt.

Här köper du lastbilar

Nya och begagnade lastbilar

På Hedin Bil hittar du nya och begagnande lastbilar från Mercedes-Benz samt begagnade lastbilar från DAF, Scania, Volvo. Alla nya lastbilar går att behovsanpassa efter önskemål, oavsett om du kör fjärrtrafik, distribution eller entreprenadtrafik så hjälper vi dig med en helhetslösning som passar ert bolag.

Är du ansvarig för inköp av företagsbilar och intresserad att läsa mer om Hedin Bils finansieringsalternativ och andra tjänster för företagare - läs mer på vår företagssida.

Nya lastbilar från Mercedes-Benz

Hos oss hittar du tunga lastbilar från Mercedes-Benz. I vårt breda sortiment hittar du nya lastbilar, begagnade lastbilar, lastbilar med kran, dragkrok och flera andra tillval som bestäms av dig och ditt företag. Har ni frågor rekommenderar vi er att kontakta någon av våra lastbilsexperter på en av våra anläggningar.

Begagnade lastbilar

Utöver nya lastbilar från Mercedes-Benz säljer vi även begagnade lastbilar från Scania, Volvo, DAF och Mercedes-Benz. Med en begagnad lastbil från Hedin Bil får du en noga kontrollerad och kvalitetstestad lastbil till ett bra pris.

Tunga fordon

För att en bil ska räknas som tungt fordon behöver totalvikten överstiga 3 500 kg. Tunga lastbilar får högst köra högst 90 km/timmen på motorväg eller motortrafikled, 80 km/timmen på annan väg eller om lastbilen har släp.

Sälja lastbil

Är du eller ditt företag ute efter att sälja en eller flera lastbilar? Utöver försäljning av nya och begagnade lastbilar köper vi på Hedin Bil även in lastbilar. På vår sida sälj din lastbil får du en gratis värdering av en lastbilsexpert. 

VI KÖPER DIN LASTBIL

Vill du sälja din lastbil? Då köper vi gärna den av dig.

HEDIN TRUCKS FLEETBOARD

Hedin Trucks Fleetboard är en tjänst som framförallt underlättar er vardag och som ger förutsättningar, verktyg och analyser för att kontinuerligt kunna optimera och effektivisera er verksamhet. Din verkstad kan se verkstadsbehov innan de ens dyker upp. Nu till kampanjpris för dig som köper en ny bil.

Mercedes-Bens lastbil hos oss

Vi har lastbilar för Fjärrtrafik: Nya Actros och Nya Actros SLT tungdragare. Entreprenadtrafik: Arocs, Arocs upp till 250 ton och Atego. Distributionstrafik: Nya Actros, och Atego. Special Trucks: Econic. Kontakta oss eller din lastbilsäljare på Hedin Bil så hjälper vi er med allt som rör lastbilar och din fordonsflotta. Vi hjälper dig med hela affären, så varmt välkommen till oss!