Köpa begagnade bilar

Vi har massor av begagnade bilar noga kontrollerade och med flera olika finansieringsmöjligheter. Så gör en smart affär och hitta din nästa bil bland våra begagnade bilar och boka en provkörning.

Privatleasing begagnade bilar

Privatleasing har blivit mycket populärt de senaste åren, framförallt på nya bilar. Vi på Hedin Bil har utvecklat detta ytterligare och ger dig även möjlighet leasa begagnade bilar. Det kan vara utställningsbilar, hyrbilar eller begagnade bilar (alla mindre än ett år). Leasing av begagnade bilar är till för dig som vill ha en kortare leasingperiod på 18 månader och möjlighet att byta bil oftare. I konceptet, som vi kallar Pre-Owned, ingår nybilsgaranti, assistans, försäkring, service och vinterhjul.

Besök vår samarbetspartner Carplus för att läsa mer.

Hedin Certified

Med tusentals prissänkta bilar i lager har vi något för alla – oavsett om det är familjebilen, transportbilen eller sportbilen som du letar efter. Vi har därför utvecklat Hedin Certified - ett helt nytt koncept för begagnade bilar. En bil klassad som Hedin Certified är noga utvald och kvalitetskontrollerad med godkänt resultat. Den omfattas av garanti, är försäkrad och dessutom har du som köpare 14 dagars bytesrätt och försäkring.